Búcsú Gábor György filozófustól, szerencsére nem azért

Mielőtt még félreértenék a címet, a búcsú annak szól, hogy Gábor György elhagyta azt a közösséget, a facebookot, aminek pedig nagyon jót tettek írásai, hiszen alig néhány társával hihetetlen színvonalemelkedést hoztak az elszabadult indulatok közé azokkal is, amik egyetértést és azokkal is, amelyek vitákat váltottak ki.

Read more

Gábor György: Fürjes Balázs továbbra sem értesült arról, hogy a szemforgatás nem olimpiai szám, hiába folytat komoly edzéseket…

“Fürjes Balázs ismét megmerítkezett a Léthé feledést hozó vizében, tett néhány karcsapást az amnézia hullámaiban, majd kijövet a vízből, levezetésként szemforgatott egy kiadósat…” – vonta le következtetését Gábor György filozófus közösségi oldalán.

Read more

Gábor György: olyan országban élünk, ahol egy Rátóti Zoltán kidobhat a munkahelyéről egy Karsai Györgyöt

Ideje volna végre felfogni valami nagyon elemit, amire mintha még mindig nem volna képes ez az ország. Ha egy szakmájában kiválóan teljesítő, magasan kvalifikált, valóban pótolhatatlan szakembert utcára tesznek ócska kis akarnokok, az ne csak a családnak, a barátoknak, a szakmabélieknek fájjon, hanem fájjon végre az egész országnak – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Gábor György filozófus.

Read more

Gábor György: a Mandiner rohamosztagos szerkesztői ismét hibátlanul kalkuláltak!

A Mandiner névre hallgató portál a Wikipedia szerint “a magyar kormány által „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) terméke. A lap szabadelvű-konzervatívnak, nemzeti liberálisnak, nemzeti konzervatívnak vallja magát.”. Feltehetően az olvasottságát megdobandó, rendszeresen szemlézi többek között Gábor György vallásfilozófus közösségi oldalát.

Read more

Pin It on Pinterest