Fridi négy év után visszatér! – titkok és homály az új műsor körül

Négy év kihagyás után visszakerülhet a képernyőre Friderikusz Sándor. A Blikk információi szerint a tévés az RTL Klubon térhet vissza egy talk show-ban, amelynek ő lesz a házigazdája.

Nem hirtelen jött ötlet

Úgy tudom, már az év elején is szó volt arról, hogy itt tér vissza Fridi, az egyeztetések után pedig sikerült is megállapodniuk. Már tart a forgatás, folyamatosan dolgoznak, de hogy mikor kerül adásba, azt még nem tudni

– kezdte a portálnak a híresség egyik ismerőse.

Sztárok, jobban mondva sztárpárok lesznek a vendégei, őket kérdezi majd múltról és jövőről. Biztosan jó lesz a műsor, Fridi nagyon ért ahhoz, hogy megnyissa az embereket, neki sokszor még olyan titkokat is elárulnak az interjúalanyai, amiket másnak sosem.

Csavar, csavar hátán

A Story of my Life című show műsorvezetője lehet Friderikusz. A show több csavart is tartogat, többek közt a szereplőket elmaszkírozzák a felvétel egy részére, s amikor arról mesélnek, hogyan képzelik el a jövőjüket, saját 10-20-30 évvel idősebb másuknak lesznek átalakítva.

Friderikusz Sándor a hírrel kapcsolatban a csatornához irányította portált.

Az RTL Klubtól pedig a következő választ érkezett.

Számos műsorunkat tudjuk a nézők figyelmébe ajánlani, így a nagy sikerrel futó A Konyhafőnököt, a vasárnap induló Álarcos énekes második szériáját, A mi kis falunk 5. évadát, avagy a hamarosan képernyőre kerülő Nyerő Páros legújabb szériáját. A jövőbeli műsorainkról a megfelelő időben tájékoztatjuk a sajtó képviselőit és a nézőket – írta az RTL Magyarország.

Amennyiben a témában új hírhez jutunk, azonnal megosztjuk olvasóinkkal, addig is egyéb érdekességekért kövessék Bulvár rovatunkat!

Friderikusz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük