Friss jogsival a halálba! – a vezető megúszta az egyik utas meghalt

Kettészakadt a száguldó autó, a volánnál egy friss jogsis sofőrrel. Egy ember meghalt. Az RTL Híradó riportjában elhangzott egy helyi férfitól, hogy a a sofőrnek alig egy hete lehetett meg a jogosítványa, és nagyon gyorsan hajtott.

Kettészakadt az autó

A helyiek szerint egy hete kapta meg jogosítványát az a huszonéves fiatal, aki kedd délután halálos balesetet okozott a Komárom-Esztergom megyei Tarjánnál
A sofőr – a rendőrség szerint – nagyon gyorsan ment, az útpadkára hajtott, majd keresztbe fordult és a szembejövő autónak csapódott. Az ütközés miatt a kocsi kettészakadt.
A hátul utazó 32 éves férfi azonnal meghalt, a többiek megsérültek.

“Azt hallottam, hogy csikorgás, megmagyarázhatatlan hangok és egy nagy csattanás, aztán csend. És egy rövid idő múlva hallom a szirénákat, a mentőhelikopter is kiérkezett”

– mesélte az RTL Híradónak egy közelben lakó férfi, aki azonnal a helyszínre sietett.

“Nagyon durva volt, mert mikor ideérkeztem, akkor látszott, hogy itt óriási tempóban jöhetett az az autó, amelyik szétszakadt. Tehát valami eszméletlen sebességgel, ehhez az itteni útviszonyhoz nem illő, legalább 150 fölött mentek”

– magyarázta tovább a férfi.

Az utas azonnal meghalt

A kettészakadt autóban hátul ülő 32 éves férfi azonnal meghalt, a két másik huszonéves fiatal súlyos sérüléseket szenvedett. A vétlen autó sofőrje törésekkel megúszta.

A Híradónak nyilatkozó helyi férfi úgy tudja, a fiatalok ittasak voltak, a sofőr pedig nemrég kapta meg a jogosítványát.

“Fiatal volt mindegyik. Hát a pletykák szerint, a gyerek, aki vezetett talán még csak egyhetes jogosítvánnyal rendelkezett”

– erősített rá a nyilatkozó.

Az RTL Híradó beszélt az egyik súlyos sérült édesapjával, aki nyilatkozni nem akart. Könnyeivel küszködve csak annyit mondott, hogy fia jelenleg a tatabányai kórház intenzív osztályán van, lélegeztetőgépen.

Forrás

Archívumunkból

meghalt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük