Gajdics Ottó rendszeres, mondhatni ügyeletes kirohanója Mészáros tévéjének. Feledve ’89 előtti életét véres szájjal ordít – bár erről azt állítja, hogy nem is, neki ilyen az orgánuma – kígyót-békát az ellenzékre. Ahogy az – neki – (le)írva vagyon.
[mnky_ads id=”80″]

Az elmúlt nyolc év elmúlt nyolc éve

A párttévén heti rendszerességgel futó vitaműsorban G. Fodor Gábor és Gajdics Ottó képviselték a nemzetért tűzbemenő Fideszt.  Az aznapi penzum az volt, hogy lekiabálja a más nézetet vallók fejét, ha azt állítják, hogy nem a világ legklasszabb helye, a jólét megvalósulása: Magyarország.

Felteszem, nem járt mostanában orvosi rendelőben, szerencséjére senkije nem szorult sürgősségi ellátásra. Egy ismerőse sem várta hiába a mentőt, akik helyett olykor tűzoltó is jöhet, ha a központi irányító félreérti a bajt. Nem sétált estefelé Budapest utcáin. Nem ment vásárolni bármely hazai, vagy külföldi multihoz. De az is biztos, hogy nem utazott tömeg-közlekedve a városban. Szolgálati autója szállíthatja a megfelelő helyre őrjöngeni és közben se lát, se hall.

Azt is könnyűszerrel kimagyarázta, – kiordította, mert a magyarázkodás az olyan, mintha vitázna, az meg libsi csökevény – hogy a körülöttünk lévő országok is elhúztak mellettünk életszínvonal-ügyben. Azzal cáfolt, hogy az ilyen, meg olyan magyar baloldal tette tönkre, taszította a tönknek az ő szélére az országot, ahonnan szegény Orbán minden erejét latba vetve mentegeti kifelé, de hát ő is ember, ennyit bír.

Íme a részlet:

Gajdics Ottó-monológ

Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztőjének reakciója a folyamatos vészharang-kongatásokra. Angard című műsorunk legutóbbi adása a linken megtekinthető: https://www.echotv.hu/adasok/2017/12/13/angard/1020#ECHOTV #ANEMZETHANGJA #ANGARD

Gepostet von ECHO TV am Donnerstag, 14. Dezember 2017

[mnky_ads id=”3390″]
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét