Volt zsidózás, balliberális-utálás – Biztos, hogy kell a Jobbik-haverság?

Pénteken este együtt tüntetett a Jobbik és a demokráciában hívők csapata, mondván az erősen szélsőjobb pártot jogtalanság érte, fogjunk össze. Az eufória közepette nem kéne elfeledkezni pár elévülhetetlen dologról!
[mnky_ads id=”80″]

Ne feledjük, ezt nekik „köszönhetjük”!

Nem kell történelmi távlatban messzire visszanyúlni, elég csupán pár év történéseit számba venni. A Jobbik volt az a párt, amelyik folyamatosan, szemérmetlenül és mocskos módon zsidózott, cigányozott, Magyar Gárdázott. Vona Gábor annak idején meghekkelve a parlamenti szabályokat, gárdamellényben tette le első képviselői esküjét. A HVG szedett össze néhányat az említett pártvezető mondataiból, íme néhány:

2012-es Facebook poszt:

„Ha már etnikai gyilkosságsorozatba kezdtek, miért nem maffiavezérekre, gyilkosokra, bűnözőkre vadásztak? Mintha az lett volna a céljuk – vagy éppen a megbízóiknak –, hogy ébresszenek szánalmat, együttérzést, szimpátiát a cigányság irányába. Mintha az egész akció célja az lett volna, hogy az elviselhetetlenné vált cigánybűnözésről elterelje a figyelmet, és a hazai cigányságot úgy állítsa be, mint amelyiknek rettegnie kell Magyarországon.”

Jobbik majálisán hangzott el.

„sok olyan cigány család van – nem csak ők, de a cigányságon belül tendencia –, ahol nem azért vállalnak gyereket, mert szent, hanem mert a szociális rendszer erre ad életpályamodellt.”

2010, Gyöngyös:

„Az ország – és Gyöngyös – problémái abból fakadnak, hogy valakik vagy valamik élősködnek a tisztességes többségen. Élősködik a politika, másodsorban a nemzetközi tőke, harmadsorban pedig a cigány kisebbség azon része, akik úgy érzik, csak a segélyeket kiutaló törvények vonatkoznak rájuk, a többi nem.”

A videót a 444.hu munkatársa készítette a helyszínen:

A Jobbik volt a legkeményebben Európai Unió ellenes párt, prominensei zászlót égettek, mindent elkövettek, hogy Magyarország kilépjen a szövetségből. Hogy nem értek célt? Nem, mert nem voltak az ehhez szükséges hatalom birtokában.
[mnky_ads id=”3390″]

Simicska

Mielőtt „respect” felirattal adóznánk a jobbikkal sebtiben összebútorozott  oligarcha előtt, nem árt emlékezni arra, hogy neki „köszönhetjük” Orbán Viktort, ő gründolta össze az első milliárdokat annak a Fidesznek, amelyik most uralja az országot.  Simicskának semmi baja nem volt addig a rendszerrel amíg ki nem esett – ki tudja, miért hogyan és meddig – a pikszisből. Az is ő volt, aki kitalálta és meg építette a jelenleg is regnáló maffiaállamot.

Szóval, csak módjával a dicsőítéssel, mert tévedés ne essék, nem  Simicska és nem a Jobbik a demokrácia letéteményese, még akkor sem, ha most valóban méltánytalanság érte tandemjüket..

[mnky_ads id=”3808″]

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Volt zsidózás, balliberális-utálás – Biztos, hogy kell a Jobbik-haverság?

  • Avatar
    2017.12.17 - 16:08
    Közvetlen hivatkozás

    Félreértés ne essék, nem akarom fehérre mosni a fekete hollót. A teljességhez azonban hozzátartozik, hogy Vona Gábor 2013-ban vetette be a néppártosodási fordulatot, a HGV idézetei pedig mind korábbra datálódnak. Ez magában persze még nem teszi hitelessé a változást, de a megkérdőjelezésének alátámasztásához nem ártana frissebb anyag.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük