Ezekre a kérdésekre ad választ a 2018-as orbániai „választás”: ha a „Fidesz” győz, magyar marad Orbánia, s az európai kereszténység esélyei is sokat javulnak!Magyarország magyar volta

A fentiekről Kövér László, az „Országgyűlés” „Elnöke” és Házmestere, valamint Semjén Zsolt, keresztény fővadász tájékoztatta az aggódó híveket a „KDNP” országos züllésén.

Orbániában a hatalom szavainkat elcserélte: már idézőjelben sincs igazából értelme semminek… Szabadíts meg a gonosztól!

A Házmester szerint ha nem a „Fidesz” nyer, akkor legalábbis veszélybe kerül Magyarország  magyar volta. Az a kérdés, hogy a „magyar Magyarország” emlegetése mit jelenthet a környező országok,  „nemzetállamok” magyarjai számára, nyilván lényegtelen: egy kis sorosozással, nacionalista hőbörgéssel besöpörhető tőlük vagy kétszázezer szavazat, más meg a „Fidesznek” nem számít.

Hogy a „Fidesz” esetleges veresége (semmi remény sincs rá, sajnos!!!) miért veszélyeztetné a „magyar Magyarországot”, arra nincs racionális válasz. Általában a Fidesz vagy 20 éve kifejezetten arra törekszik – elkeserítő sikerrel! –, hogy ebben az országban semmiről, semmi valóban fontosról se lehessen racionális vitát folytatni: mindent kiragad valóságos összefüggéseiből, minden létező vagy általa kreált gondra, kérdésre hecckampányt épít.

Vélhetően az a helyzet – hiszen ezt a „Fidesz” nem csupán sugallja, hanem ki is mondja, számtalanszor –, hogy ellenfelei legalábbis nem jó magyarok: támadják a kereszténységet (valójában azt, amit a nemzetikeresztények annak neveznek: állam és egyház bűnös összefonódását), bomlasztják a családot (ez a szöveg vezet buzizáshoz); a vizeinkben úszkáló nagy testű ragadozó, a multimilliárdos spekuláns bérencei (erre a dumára jelennek meg a gázkamrát, mocskos zsidókat emlegető feliratok meg kommentek ezrei).

Kövér interpretációjában az a kérdés, hogy „Európa megőrzi-e keresztény karakterét” vagy győzelmet aratnak azok, akik „Soros György zsebében vannak”.

(Azért most már itthon is föl kellene vennie a „Fidesznek” a küzdelmet a PC jegyében ráerőltetett „zéró tolerancia” ellen: mennyivel hatásosabb, erőteljesebb lenne nyíltan mocskos zsidózni..!)

A „KDNP”-s jelenlévőket alighanem a hideg is kirázta, amint a házmesteri szavak nyomán fölsejlett bennük, mi ellen is kell hősies harcot vállalniuk: egy zsidónak is rossz, bár vizeinkben azért tűrhetően úszkáló ragadozó spekuláns és bérencei muszlimok százezreit akarják Magyarországra betelepíteni..! Már bevándorlásszervező irodákat is akarnak nyitni!

Akkor már inkább a pirézek – gondolhatják sokan.

Bogár László, a református egyetem docense, Orbán volt tanácsadója, az Echo Tv szorgosan háttérhatalmasozó ideológusa fölismeréseit követve, a Házmester elmondta: világhatalmi küzdelem zajlik a felhatalmazás nélküli, a nemzetállamok (mondom: ez a nemzetállamozás igencsak jól hangzik, gondolom, például a józanságát megőrző romániai magyarok fülében…) jelentős részénél nagyobb gazdasági erővel rendelkező informális hatalmak és a szuverén nemzetek között. 

Hogy ez kódolt zsidózás volna? Rossz az, aki rosszra gondol – szokták fölháborodást mímelve „válaszolni” az ilyen szemrehányásokra.

Lehet, hogy rossz – mondom én –, de nem hülye…

Ezek a gazdag háttérhatalmasok – közülük legalábbis az, aki nagy, ragadozó testével vizeinkben úszkál – meg akarják törni a nemzetállamokat:

vagy úgy, hogy megvásárolnak és kinevelnek politikusokat – erről szól az Európai Parlament Soros-listája –, vagy egy transznacionális struktúra felépítésével, a brüsszeli központ megerősítésével.

Mert például a némely bandatársak által Hitlerhez viszonyított Martin Schulz kijelentette: 2025-re létre kell hozni az Európai Egyesült Államokat…

Ez pedig olyan nagy fenyegetés, akkora veszedelem, hogy a Házmester teljes joggal fogalmazhatta meg korunk követelményét: kivont kardokkal és előreszegezett dárdákkal sorakozzon föl a hatalom mögött a keresztény értelmiség!

„Hiszen ezekben a küzdelmekben ugyanúgy helyt kell állni, mintha valami sorsdöntő csatában vennénk részt, ami ismét eldönti az európai civilizáció sorsát, ahogy a török háború idején”

– tudósít a Magyar Hírlap.

Az egész hihetetlen handabandázás pofátlan színvonaltalanságát legjobban talán az alábbi „kesergés” jellemzi:

„Hogy mi a fészkes fenének áldoztuk fel magunkat, azt nem egészen értem, nyugodtan átengedhettük volna Bécsig a törököket, úgy sem lennénk rosszabb helyzetben”

– jegyezte meg.

Rosszabb helyzetben hogy is lehetnénk, Erdogán haverunkkal a hátunk mögött – nem igaz..?

A fideszesek nem részegek, nem is gyerekek

Azért Kövér László Házmester javára írom, hogy Martin Schulzot ő nem Hitlerhez, hanem részegekhez és gyerekekhez hasonlította, mondván: mint a részeg és a gyerek, őszintén beszél…

Azt hiszem, jót tenne az országnak, ha a fideszesek, legalábbis a szervezet vezetői többet innának – ha már gyerekek nem lehetnek újra…
Mindenesetre a bűnszervezet módszeresen hergeli, vadítja önmagát és elkábított híveit. Olyanok viselkednek így, akik új és új, egyre förtelmesebb aljasságokat készülnek elkövetni.

Igazi keresztényi züllés persze elképzelhetetlen a legkeresztényibb fővadász szereplése nélkül. Bővebben szóljon róla, akinek legalább két anyja van. Én csak azt említem meg, hogy ismét elítélőn emlegette a szabadkőműveseket. De ez teljesen érthető, ha belegondolunk, miféle nemzetellenesek, nemzetrontók voltak! Találomra megemlítek közülük néhányat:

Ady Endre, Almásy Pál (az 1849-es debreceni országgyűlés elnöke), Bánki Donát, Batsányi János, Benedek Elek, Benedek Marcell, Csécsy Imre, Csemegi Károly,  Esterházy Miklós József, Ferenczy Béni, Frankel Leó, Gundel János, Hajnóczy József, Hajós Alfréd,  Hatvany Lajos, Horváth Mihály (történész, püspök), Ignotus, Ignotus Pál, Jászi Oszkár, Kazinczy Ferenc, Kossuth Lajos, Kosztolányi Dezső,  Kunfi Zsigmond, Laczkó Géza, Madzsar József, Makai Ödön, Maróczy Géza (sakkozó), Martinovics Ignác, Mechwart András, Móra Ferenc, Nagybaconi Nagy Vilmos (honvédelmi miniszter), Podmaniczky Frigyes, Reményi Ede, Somogyi Béla (újságíró), Széchényi Ferenc (Nemzeti Múzeum), Sztehlo Gábor, Tamási Áron, Türr István, Vikár Béla, Wekerle Sándor…

Igazán förtelmes társaság: annyira kevert… Sok-sok Semjén kell ahhoz, hogy velük, eszméikkel sikeresen lehessen megküzdeni..!

Persze, Semjén csak sokadik e tekintetben; számomra a legrokonszenvesebb szabadkőművesező Akszentyij Ivanovics Popriscsin, szentpétervári címzetes fogalmazó és spanyol király volt.

Mindenesetre azt gondolom, hazánk érdeke, hogy Orbán, Kövér, Semjén és szűkebb kompániájuk elkerülje Popriscsin sorsát: azaz ha eljön az ideje, az illetékes orvos jogi értelemben beszámíthatónak nyilvánítsa őket.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét