Gajdicsolásról akkor beszélünk, amikor valaki habzó szájjal, előítéletektől fertőzötten, vagy akár kidülledt szemekkel mondja a magáét, anélkül, hogy tudná, miket beszél.
[mnky_ads id=”10551″]

Honnan is ered ez az elnevezés,

és ki a névadó, arról pár sorban a 444 ad némi tájékoztatást. Hogy közben mi játszódhat le a névadó agyában, azt videofelvételek tudják hitelesen ábrázolni, melyekből mindenki levonhatja maga számára a neki tetsző következtetést. Innen csak egy ugrás a gajdicsolás keveredése, a meggondolatlanul kimondottakkal. Ezek gyűjtőneve egyébként: a butaság.
[mnky_ads id=”10552″]
Olyan csicska- papagájokkal is színesítve, mint Habony Árpád, Andy Vajna, Lázár János, Rogán Antal vagy Kósa Lajos.

Ők azok, akik a másként gondolkodók verbális erőszakkal történő lúzerezésével, a gyűlölettel turmixolt mondanivaló másokra való ráerőltetésével kommunikálnak.

De, hogy gajdicsolnak itt mások is, a gyűlölettől átitatott, habzó szájjal, az egy percig sem vitás:

pávatáncos alaphang

„Létrejött egy bizarr nagykoalíció: az embercsempészek, az emberjogi aktivisták és a brüsszeli bürokraták koalíciója. Ez a koalíció nem azon dolgozik, hogy véget vessen a népvándorlásnak, épp ellenkezőleg: azért dolgozik, hogy biztonságosan, gyorsan és jogszerűen ideszállíthassa és betelepíthesse közénk a migránsokat. Kétes dicsőség, hogy a kiagyalók és a szálak mozgatói között nyíltan, bevallva és programadóként hazánk is képviselteti magát egy híres és hírhedt fia által.”

a házelnök

Nemrég megjelent az interneten egy hangfelvétel, ahol elhangzott a szájából: jó, “ha az ellenzék nem rúg labdába”

a párt alelnök

Nézzük és hallgassuk az ATV-ben a fideszesek emblematikus szellemóriását, akinek szavaiból és arcvonásaiból csak úgy sugárzik a gajdicsolás.

a külügyér

Megerősítette, amit egyszer már gajdicsolt, korábbi nyilatkozatát, ami szerint, ha az ENSZ február 5-én egy migrációpárti javaslatot ad ki, akkor Magyarország ki fog lépni az ENSZ globális migrációs csomagjának tárgyalásáról. „Írjon elő az ENSZ amit akar, mi megvédjük Magyarország határait és a schengeni határokat!” – mondta „azENSZ globális migrációs csomagjának terve kísértetiesen hasonlít a Soros-tervre”.- tette hozzá.

[mnky_ads id=”10553″]
Csak ennyit most mutatóba a gajdicsolásokból, a teljesség igénye nélkül, tájékozódási pontokként. A többit tegye hozzá az olvasó, és abba az illiberális panoptikumba, ahová azok valók!

Gajdics főfideszes felköpött és aláállt

Gajdics hazai pályán őrjöngött – az övéi is humorosnak találták

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét