Connect with us

Kerítésen innen

Gulyás: gerincműtéten estem át, újra kellett tanulnom járni

Gulyás Gergely jobb, mint új korában? Támaszkodva ugyan, de áll és "agyat oszt"!
Megosztás

A találgatások kora lejárt, aki hiányolta Gulyás Gergelyt, most megnyugodhat: nem tűnt el, csak gerincműtétje volt. (Kéretik kellő komolysággal állni a betegségének „műfajához”!)

„Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni,”

– mondta Gulyás a Mandinernek adott interjúban. Elmondta, hogy műtétet a Gerincklinikán végezték,

ugyanolyan szobában feküdt, mint a többi beteg.

(Hogy ezt miképp elenőrizte, ha még csak most tanul „újrajárni”, azt nem mesélte el.)

Helyzetjelentés

A mostani állapotáról azt mondta:

„ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak.”

Munkáját már megkezdte a héten, tervei szerint húsvét után már részt vesz a kabinet- és kormányüléseken is, visszatérnek a kormányinfók is. Arról is kérdezték, hogy Magyar Péter és korábbi barátságuk miatt kerüli-e a nyilvánosságot, erre Gulyás így válaszolt:

„A rosszindulat is része a közéletnek, de legalább betegség esetén érdemes lenne félretenni, főleg ha a vádak ellentmondanak a tényeknek. A legutóbbi kormányinfón e tragikus szappanoperával kapcsolatosan tucatnyi kérdésre válaszoltam – közvetlenül egy infúzió és egy gerincinjekció után, amikor a fájdalom miatt valóban jó okom lett volna kerülni a nyilvánosságot.”

Friss híreink!

Elmondása szerint Magyarral az utóbbi hetekben nem beszélt, fenyegető SMS-t sem kapott tőle. Magyarról így beszélt:

„épeszű és bármilyen alacsony szintű, de létező erkölcsi mércével rendelkező ember nem veszi fel a feleségével, három közös gyermekük édesanyjával folytatott beszélgetését és nem tárja azt a nyilvánosság elé. Aki ilyet tesz, az minden tisztességes embernek politikai hovatartozásra való tekintet nélkül nemkívánatos személy kell, hogy legyen.”

Szerző