Gwyneth Paltrow síbalesete – A sztár visszaperli a nyugdíjast

Amerika, és ezt bizonyírtja az alábbi történet is amelynek főhőse(?) Gwyneth Paltrow filmsztár, többek között a kártérítési perek hazája is. Az ügyvédek nem kevés százaléka szakosodott erre az „iparágra”. Itt Európában el sem tudjuk képzelni, milyen ügyekben indítanak és nyernek meg ilyen típusú pereket.

Paltrow tagadja, hogy ő okozta a balesetet és viszont-perel 1 dollárra

A színésznő tagadja, hogy ő okozta a balesetet, éppen ellenkezőleg történt, a nyugdíjas a hibás és, hogy ezt bebizonyítsa, ő is perel, de ő mindössze 1 dollár értékben, csak, hogy az igazát bebizonyítsa.

A nyugdíjas szerint

Először tanúskodott a 76 éves Terry Sanderson, aki 300 ezer dollár (azaz 108 millió forint) kártérítést követel az 50 éves Gwyneth Paltrow amerikai színésznőtől, amiért 2016-ban a Utah államban található Deer Valley sípályán nekiütközött – írja a SkyNews.

Az állítólagos baleset után a férfinél agysérülést és bordatörést állapítottak meg, valamint Sanderson azt mondta, hogy a színésznő az ütközés után nem törődött vele, egyszerűen csak tovább síelt. Paltrow tagadta, hogy ő okozta volna a balesetet és viszont-perel 1 dollárra. A színésznő után most Sanderson idézte fel a hét évvel ezelőtti eseményeket:

„Csak arra emlékszem, hogy minden nagyszerű volt, aztán olyasmit hallottam, amit még korábban soha nem hallottam síelés közben, egy vérfagyasztó sikolyt, amit egy nagy »bumm« követett. Olyan volt, mintha valaki nekiment volna egy fának és meg fog halni, ezt hallottam az ütközés előtt”

– mondta a férfi, aki azt állította, korábban soha nem volt még síbalesete.

Azt is elmondta, hogy nem emlékszik arra, hogy közvetlenül az ütközés után beszélt volna a színésznővel. Sanderson a balesete után „összezavarodott fejjel” azt írta a lányának, hogy „híres lett”, bár azt ő sem gondolja, hogy hencegni kellene bárkinek azzal, ha összeütközik egy hírességgel a sípályán.

Hamarosan kiderül, kinek ad igazat a bíróság.

Vagy igen, vagy nem!

Nagyon sok olyan ügyet láttunk már, amelyben egy-egy ismert embert bepereltek és mivel végül megszületett a peren kívüli megegyezés, soha nem tudjuk meg, kinek -a feljelentőnek, vagy a sztárnak- volt-e igaza. Az ilyen ügyek iskolapéldája lehetne Michael Jackson egykori popsztár az egész világot felkavaró gyermekmolesztálási pere.

(SziJauram)

Ez is Paltrow