Gyújtsunk gyertyát 2021. július 13.-án Bogdán László emlékére! - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyújtsunk gyertyát 2021. július 13.-án Bogdán László emlékére!

A Városi Kurír megalapításától kezdődően nagy szimpátiával szemlélte Bogdán László Cserdi roma polgármesterének munkáját, fórumot biztosítva  gondolatainak. Máig is döbbenten állunk a tény előtt, hogy Bogdán László, akinek az emlékére most tisztelői emléktáblát avattak Cserdiben, öngyilkos lett. Az eseményről kollégánk aki a polgármester egyik fontos barátja is volt küldött tudósítást.

Hirdetés

Gyújts egy gyertyát Te is!

“2021. július 13.-án lesz egy éve, hogy Bogdán László itt hagyott bennünket. Laci sajnos korán távozott. Meggyőződésünk, hogy öröksége példaértékű, követésre méltó.

Olyan magyar ember volt, aki mélyen hitt abban, hogy a cigányság kiemelhető a mai élethelyzetéből, és idővel nem lesznek másodrendű állampolgárai Magyarországnak.

2021. július 10.-én Bogdán László barátai Emléktáblát avattak Cserdiben, a polgármesteri hivatal falán

Sokan jelezték, hogy nem tudtak a nagy távolság miatt az Emléktábla avatásán részt venni, de szeretnének Bogdán Lászlóról méltó módon megemlékezni. A Bogdán László emlékére facebook oldalon sokan megfogalmazták, hogy gyertyát gyújtanak korán eltávozott barátunk emlékére. Ezért Bogdán László barátjaként kezdeményezzük, hogy Bogdán László halálának évfordulóján -2021. július 13-án- László barátai, tisztelői gyertyagyújtással emlékezzenek Cserdi egykori polgármesterére.

Emlékezzünk Bogdán Lászlóra, a Emberre, a jóság és a szeretet nagykövetére.”

Budácsik Lajos

Dalia László

Gyurok János

Etelközi Péter

 

bogdán

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.