Herczeg Zoltán: kapcsold ki a tévét, a netet, az őrületet és éld a saját életedet, hagyd a szaros ruhát másra!

Van úgy, hogy az ember non-stop lakásfelújít vagy annyira belefeledkezik egyéb munkájába, hogy nem néz tévét, híradót, nem bújja a netet, nincs face, nincs insta, nincsenek hírek, nincs HVG, nincs Telex, Index, 444, origo, semmi, reggeltől-estig hajtás a lakásban, fúrás, faragás, cipekedés, szegőzés, festés, mázolás, villanyszerelés, anyagbeszerzés, kocsibabe-kocsibóki, asse tudod, hol vagy napokig, hetekig.

Egyszer csak azt veszi észre közben az egyszeri élő ember,

hogy halványodik Orbán képe, eltűnik a Fidesz, szétmállik Szájer, nincs többé Kaleta, nincs Semjén, nincs politika, nincs összefosott ellenzék, nincs előválasztás, nincs lenyúlás, nincs hazudozás, nyugi van, béke, olyan, sima az egész, meló van csak, fáradtság, bezuhanás az ágyba, örülsz, hogy lyuk van a …

Aztán mégis mellbe csap a valóság,

mert másnap is dolgozni indulsz, és jön szembe a plakát, a hirdetőoszlop, a citylight, gonosz és dühös emojikkal, na nehogy már jól érzed magad hülyebarom dolgozó polgár, jönnek megint a migránsok, a b@zik, a négerek, a pedofilok, a szilézek, pláne soros, és tönkreteszik az életedet, elveszik a munkádat, megcsinálják a nejedet, lányodat, nagyidat, dédidet, megint felmegy a pumpa, visszazökkensz a magyar rögvalóságba, ömlik rád a híg fos minden létező irányból, mert a NER nem hagyja, hogy békében élj, nem hagyja a nyugalmat, nem akar konszolidálódni, ott akar lenni a fejedben, a zsigereidben, minden másodpercedben, hogy rettegj, félj, gyűlölj, szorongj, pusztulj!

Hát b@zdm€g magad politika, ha neked ez jelenti az emberek képviseletét!

B@zdm€g magad választási kampány, ha ez az üzenet, ha ez a jövő, b@zdm€g magad Orbán, ha neked ez jelenti a magyarságot, ha neked ennyit ér a néped, szimplán csak komplett hülyének nézni 10 millió embert.

Kapcsold ki a tévét, kapcsold ki a netet, kapcsold ki az őrületet és éld a saját életedet, lélegezz, örülj, mosolyogj, szeress, hagyd a szaros ruhát másra!

Így tudod legyőzni! Elsősorban saját magadat.

A kommentekből…

„Egyetértek a posztoddal, Zoli. De.. , hogy alakítasz így jövőre kormányt – a „VaVeVa” 2/3-ával? ”

„nekem nem kell felújítani ahhoz, hogy ne halljam meg mindazt ,amit te a nagy munkálatok alatt  és most döbbentem rá, hogy én sosem nézek meg plakátokat sem, sem politikai …sem mosópor…semmit, figyelek az útra, magamra, a gondolataimra, a gyermekemre ha éppen mellettem ül, komolyan mondom , lövésem nincs milyen plakátok vannak az utcákon ( vannak ? ”

„Minden gondolatoddal egyet értek,. Sajnos barátságos is t{nkre mennek ebbe, mert csak a gyűlölködés a másik ember élnem fogadás, és éveinek megnem hallgatás megy,. Nagyon szomorú ez a mai valóság. Köszön{m, hogy te is pont ezt látod.”

„A falvakban sincsenek plakátok. Izolálódva a kormány valós tevékenységétől marad a Kossuth Rádió, a KESMA egyenújságja, a mi kis falunk a létező világok legjobbikának hurrá optimista érzése, marad marad meseország, Magyarország az első, és természetesen az egyetlen…”

„Annyira igaz! Azért 5udom mar magam kikapcsolni, mert tudom hogy ez nekem szól aki gondolkodik! A retek szavazóit erősíti, akik egy felmérésből kiderült, leginkább a 8osztály is nehezen elvégzők közül kerül ki! Úgyhogy pont leszarom hogy Szancsó Panza es csapata mit ugat! Szép napot!”

Kapcsolódó

Forrás

 

tévét

2 thoughts on “Herczeg Zoltán: kapcsold ki a tévét, a netet, az őrületet és éld a saját életedet, hagyd a szaros ruhát másra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük