Győri Péter, a civilek és a demokratikus ellenzék jelöltje

Elkészült a nyomtassteis.hu józsefvárosi különszáma, benne található összefoglaló Győri Péter polgármesteri programjáról és egy cikk arról, hogy az őt támogató demokratikus ellenzéki pártok szavazói többen voltak április 8-án, mint a Fidesz voksolói.

Ez az időközi választás jó esély arra, hogy olyan polgármestere legyen Józsefvárosnak, aki hozzáértő várospolitikusként, tisztességesen és emberségesen irányítaná a kerületet, intézné a helyiek ügyes-bajos dolgait. Győri Péter, a civilek és a demokratikus ellenzéki pártok által támogatott független jelölt ilyen ember. Itt él, józsefvárosi lakos, miközben fővárosi képviselőként, bizottsági elnökként, valamint a fővárosi lakókat, rászorulókat segítő szervezetek vezetőjeként 3o éve dolgozik azért, hogy a Budapest és benne a 8. kerület élhető és szerethető otthonunk lehessen.

„Várospolitikusi pályám legnagyobb büszkesége a Hálózat a Díjfizetőkért és Díjhátralékosokért Alapítvány, amelynek egyik alapítója és kuratóriumi elnöke vagyok. A józsefvárosi családsegítőn keresztül sok itteni családnak tettük és tesszük most is könnyebbé az életét” – mondta a polgármesterjelölt, aki elárulta, hogy van mire büszkének lennie a magánéletben is: nagy családja, három gyermeke és négy unokája jelenti számára az igazi kikapcsolódást, boldogságot.

Tisztesség, emberség, szakértelem

Győri Péter kampányjelszavai pontosan leírják értékrendjét: Tisztesség, emberség, szakértelem. Polgármesteri jelmondata pedig azt, hogy ő valóban az összes józsefvárosiért kíván majd dolgozni: Egy mindenkiért.Természetesen mindez visszaköszön a programjából is, lássuk tehát, mit várhatnak a kerületben élők a független szakértő polgármesterjelölttől.

“Nyomtass Te is” pár példányt, kerüljön minél több ismerős kezébe vagy postaládájába a 8. kerületben.

http://nyomtassteis.hu/wp-content/uploads/2018/05/nyomtassteis-44szam-budapest-jozsefvaros.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük