Gyurcsány célja - Nem mondod! - Városi Kurír

Sorting by

×

Gyurcsány célja – Nem mondod!

Különös mi minden hangzik el vádként egy-egy politikussal szemben, olykor olyasmi is ami egyébként maga a természetesség kellene, hogy legyen. Ez történt a napokban Gyurcsány Ferenccel is, amikor negatívumként említették meg azt ami  minden ellenzéki párt elsődleges célja kell, hogy legyen.

Hirdetés

Mi ebben a meglepő?

Olvasom, hogy Gyurcsánynak egyetlen célja, hogy a DK legyen a legerősebb ellenzéki párt. Csak kérdezem: a Jobbiknak, az MSZP-nek, a Momentumnak vajon nem ez a célja?
És kérdezem azt is: mi más lehetne bármelyik ellenzéki párt célja? Ha azt tűzné ki célul, hogy legyőzze Orbánt, körberöhögnék – hiszen annyi esélye lenne, mint mókusnak az erdőtűzben…
Az idei választás megmutatta, hogy csak a túlélésre lehet játszani; életben tartani a reményt, hogy majd egyszer, valamikor, akkor, amikor – de lesznek még olyan emberek is, akik más értékrendet képviselnek; akikkel újra lehet majd kezdeni; felépíteni egy nem agyament országot. Ehhez erős pártok kellenek -minél több szavazóval.
Köztük minél több fiatallal, hogy legyen, aki mindezt meg is éri.

Igy látszik a túlpartról

“A történelmi kudarcot elszenvedett hatpárti együttműködésből egyedül a DK-ban nincs súlyos vezetői válság, és csak ők rendelkeznek stabil szervezeti háttérrel és humánerőforrással ahhoz, hogy markáns ellenzéki politikát tudjanak kialakítani.”

Idézi  a kormánypárti XXI. Század Intézetet az Origó.

 

Kapcsolódó

 

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Gyurcsány célja – Nem mondod!

  • 2022.05.15 - 09:32
    Közvetlen hivatkozás

    Meg kell változtatni – immár tizenegyedszer – az “alaptörvényt, továbbá a választási törvényt is, hogy a következő választások már ne meredeken lejtő pálya mellett kerüljenek megrendezésre. Vagy – esetleg – a magyar labdarúgó válogatott olyan pályán focizzon minden esetben, ahol az ellenfél kapuja 7 méteres, a magyaroké meg a teljes alapvonal, azaz 55 méter széles és 60 méter magas.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.