Kerítésen innenBulvárKiemelt hírek

Gyurcsány: egy valakit kell kirúgni, az igazgatónőt, mielőtt tönkreteszi a gyerekeinket

1.000 millió közforint a tanárok "komplex" ellenőrzésére! - Mi van?

2019 Magyarországán az volt egy gimnazista bűne, hogy az „imádom” gombot nyomta egy iskolát érintő, az MSZP által közzétett posztra. Csötönyi Pál, a szekszárdi Garay János Gimnázium diákja úgy döntött, elmegy a tanintézményből.

Mi van?

A fiút telefonon, „ordenáré stílusban” kérte számon az oktatója, hogy mit képzel magáról, majd azt mondta, azonnal hívja fel az igazgatónőt és kérjen tőle bocsánatot. A diák azonban úgy érezte, hogy nem tartozik bocsánatkéréssel, hiszen lehet önálló véleménye.

A fiút – aki egyébként a diák önkormányzat elnöke – az igazgatónő ingerülten arra figyelmeztette, hogy ő nem magát képviseli, hanem a diákönkormányzat elnökeként az iskolát, így nincs joga még közvetve sem kritizálni az intézményt. A diák pedig úgy döntött, ezek után már nem kíván abba az iskolába járni – írta a Magyar Hang.

A felháborodott pártelnök

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán így írt:

“Egy pedagógiai analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot?

Történt, hogy a szekszárdi Garay János Gimnáziumot két diáknak is el kellett hagynia egy éven belül, mert az igazgatónőnek nem tetszett a tanulók nyilvános véleménye, kritikája. Mint vaskalapos börtönőr, minden mértéket elveszítve terrorizál diákokat, ha neki nem tetsző véleményük van.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ebben a szörnyű történetben a diákok a pozitív hősök, akik nem engedték magukat megtörni, hanem inkább másik iskolát választottak, az igazgatónő pedig az ostoba, bukott diák szerepébe helyezte magát.

Most nyilván engem is kirúgatna, ha tudna, pedig itt egy valakit kell kirúgni, az igazgatónőt, mielőtt tönkreteszi a gyerekeinket. Hogy az ördög vigye el.”

About Author

Szólj hozzá!