Ha ezer évig él sem találja ki, mire költ a kormány 2.200 millió forintot! Termálvizes lórehabilitáció – és ez nem vicc!

Az év végi hajráért nincs irigylésre méltó helyzetben a nemzeti kormány, ugyanis hamar seggére kell verni 220.000 millió – azaz 220 milliárd, vagy, ha így jobban tetszik 220.000.000.000 – forintnak. Nem egyszerű dolog! 

Mint a mesében…, pedig 2017 Magyarországán…

Gondoljon csak bele a tisztelt olvasó, hogy micsoda agyat-terhelő meló olyasmiket kitalálni, amik sokba kerülnek, ellenőrizhetetlenek és már céget is alapított rájuk valamelyik vazallus. Rengeteg dologra kell figyelni!

A legújabb, 2.2 milliárdnak rejtekhelyet biztosító találmány:

lovas akadémia és termálvizes LÓREHABILITÁCIÓS központ.

Mit szól hozzá? Jó, nem? Csak demagógnak minősített dolgok jutnak eszembe, hogy mire kellett volna jobban az a sokezer millió, ami mindannyiunk közpénze. Nem hiszem, hogy bármelyik megvuduzott fideszes egyetértene ezzel, ha tudna róla. De nem tud, mert a kormánymédia nem terjeszti.

További érdekességek a teljesség igénye nélkül:

 • 2002-ben átadott Nemzeti Színház kétmilliárd forintot kapott az épület felújítására.
 • Honvédelmi Minisztérium a Zrínyi 2026 elnevezésű program keretében húszmilliárd forintot kapott „a Magyar Honvédség szükségleteinek megfelelő, korszerű, vállról indítható, többcélú páncéltörő rakéta-fegyverrendszerek” beszerzésére.
 •  37 milliárd forint újabb stadionokra
 • MLSZ Budapesti Pályafejlesztési Programba újabb ötmilliárd
 • Magyar Kézilabda-szövetség ötmilliárd forint

Egy hozzászólás itt: “Ha ezer évig él sem találja ki, mire költ a kormány 2.200 millió forintot! Termálvizes lórehabilitáció – és ez nem vicc!

 • 2018.01.01 - 11:21
  Közvetlen hivatkozás

  az ember kórház meg pusztuljon .
  vajh kinek a zsebébe vándorol ez a sok milliárd ??? mert hogy nem oda megy ahova állítólag az holtziher .. magánzsebbe vándorol az a sok pénz ..gecorbánci zsebbe vagy seggnyaló zsebébe .

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük