Hurrá! Orbán Viktor újra főszónok -mi más?- lesz!

Arra az örvendetes hírre hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ, hogy az MTI szavaival élve 2023 májusában újra Magyarországon köszönthetjük „a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi dzsemborijának” nevezett Konzervatív Politikai Akció Konferenciát (CPAC). Arról szemérmesen nem írt a közpénz-milliárdokat magáénak tudó intézmény, hogy ezúttal mennyit kóstál Orbán főszónoklata.

Read more

Németh Balázs hírolvasóból lett vb-t szervező vezér: nem a mi dolgunk, hogy az árakról beszéljünk. Én nem is tudom, hogy mennyi lesz…

Orbániában teljességgel életszerű és simán a pénztárnál fizető milliók szemébe vágható, hogy az atlétikai világbajnokságot szervező cég feje, Németh Balázs nem tudja, sőt, nem is érdekli, hogy mennyi közmilliót költ a regnáló nevében a rendezvényre. Ha szépen, magyar szavakkal küldi el melegebb éghajlatra a magyarok nevében érdeklődő sajtómunkást, akkor a Varga-bejelentett fogyasztóvédelmi hatósági vizsgálat sem veszélyezteti arcátlanságát.

Read more

Rogánék kaszálták a legnagyobbat az augusztus 20-i dzsemboriból, a végösszeg 10.300 millió forint volt

Ízlelgessük: 10 milliárd -10.000 millió- közforint! – kerekítve ennyit költött a “gondoskodó” megválasztott kormánypárt “Európa legnagyobb tűzijátékára”, a Tűz és Fények játéka nevet viselőre és a hozzá tartozó showra, ami több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott, 40 ezer pirotechnikai effektet használtak fel rá és a műsort 600 drónból álló drónshow, fényfestés és fényshow egészítette ki.

Read more

Ennyire faék-egyszerű pénzt keresni, ha az ember Megafon-infuenszer

Az egész világon úgy van, hogy, ha valaki elvégzi az elvégezhető iskolákat és keményen dolgozik no és, ha a mázlifaktor is beleszól az ügybe, akkor megkereshető a megélhetéshez szükséges, naponta egyre gyarapodó kiadások fedezetéül szolgáló pénz. Mondom, mindenhol, kivéve Magyarországon. Nálunk szükséges még a “helyes” pártalap is…..

Read more

Hadházy: hátha feljelent a magántőkealap tulajdonosa becsületsértésért és akkor megtudjuk, kicsoda ő…

Hadházy Ákos vasárnap sem hagyja elgondolkodtató hír nélkül olvasóit, közösségi oldala bejegyzése egy hévízi giga-beruházás körüli anomáliákat igyekszik feloldani, megfejteni. Az ügyben felvetődik Rogán Antal “mindenféle miniszter” neve is…..

Read more

Magyar György: kampányidőszakban sem lehet jogkövetkezmények nélkül gyalázni senkit!

Aki Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét megalapozatlanul gyalázza, és a szavait kiforgatja, annak elsősorban a Ptk. szerint kell viselnie a következményeket. Ez érvényes a miniszterelnökre, a kormánya tagjaira és az állami médiára egyaránt.

Read more

Pin It on Pinterest