Mint arról már beszámoltunk, a BRFK „választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény, valamint személyes adattal visszaélés gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen” Pikó András közös jelölt ellen.

Gőzerő

Pikó elmondása szerint a rendőrség este hat körül érkezett a helyszínre. Az ellenzéki polgármester-jelölt szerint nyilvánvaló, hogy a ma esti akció a jobboldali média cikksorozatának eredménye. Szerinte a Magyar Nemzet reggeli cikke semmit sem állított, csak sejtetett, de aztán Kocsis Máté kiállt, és amit a jobboldali lap sejtetett, azt ő „belehazudta a kamerába”. Úgy véli, ez egy technika, innen fogva a sejtetés már állítás.

A polgármester-jelölt a Mérce.hu-nak hangsúlyozta, a lelkiismeretük tiszta, törvénysértést pedig nem követtek el.

Komlón eközben….

A Komló összeköt egyesület közösségi oldalán Ferenczy Tamás az alábbi posztot tette közzé:

“Délelőtt tíz órakor egy gesztenyési lakos telefonált, hogy közmunkások hordják ki a Fidesz szórólapjait.

A nemrég még fairplayről prédikáló komlói Fidesz, a szórólapot osztók saját elmondása szerint is, közmunkásokkal viteti ki a szórólapjait, kihasználva és visszaélve a kiszolgáltatottságukkal.

Tisztességtelen és erkölcstelen módszer ez. Minden emberi normát nélkülöz az, hogy a mindennapi megélhetésüket féltő közmunkásokat használják ki kampánycélokra.

Természetesen a szükséges jogi lépéseket megtesszük és bejelentést teszünk a Helyi Választási Bizottságnál.”

A kommentekből….

“Itt nem ugrik a rendorseg? Pesten meg ripsz ropsz hazkutatas az ellenzeknel?”

“Gátlástalanul viselkednek hányinger ez az egész kampány az egész politikától hányok.”

“Legalább csinálnak valamit. Mi ezzel a probléma?? Komolyan nem értem…??? Pedig Fideszes sem vagyok. Sőt szavazni sem fogunk elmenni. Nem csak én nem,hanem a családból senki. És nagyon sok ismerősöm sem jár már évek óta..”

“Asszongyák illetékesek hogy ma egész nap a jelenlétiket írták újra a gondnokságon! Jóska szerint szabaccságon voltak!”

1 hozzászólás

  1. Egyre inkább attól félek, hogy közveszélyes naivitás azt hinni, hogy a maffiát demokratikus eszközökkel le lehet győzni. Az előfordulhat, hogy nem figyelnek eléggé, és rés támad a pajzson… Afelől viszont nem lehetnek kétségeink, hogy szükség esetén akár erőszakot is alkalmazhatnak. Lehet összeesküvés-elméletnek is nevezni, de ott van mögöttük Oroszország anyácska.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét