BulvárKiemelt hírekVoks 2022

Pikó András: tégla van köztünk és azt is tudjuk, ki az!

tegla

Életéért küzd a Fidesz, nem csoda, ha nem adja könnyen magát. Ebbe a harcba simán belefér, hogy egy-egy spiont beépítenek a kétesélyesnek vélt jelöltek csapatába, sőt, jobb, ha mindenhová, hiszen az a tuti!

A kormányoldalnak dolgozó személyt találtak a józsefvárosi ellenzéki aktivistacsapatban

– mondta Pikó András a Fidesz legyőzésére összeállt ellenzék polgármester-jelöltje a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban.

Valami bűzlik….

Az októberi önkormányzati választáson induló jelölt beszámolója szerint miután kiszivárgott az egyik posztja, amelyet az aktivisták számára fenntartott zárt facebook-oldalra tett ki, már tudták a csapatban, hogy a kormánypártnak dolgozó ember is van köztük.

Pikó szerint ezt megerősítette, hogy a Fideszhez került az a szintén a támogatói csoport számára közölt kép is, amelyen a segítők épp a beérkezett ajánlóíveket ellenőrzik, hogy biztosan megfeleljenek az előírásoknak. A Fidesz ezen fotó alapján – amelyen egy szobában emberek számítógépen írnak – próbálta teljesen alaptalanul rájuk húzni a nyilvánosságban, hogy a választók személyes adataiból titkos adatbázist építenek.

Megy a sumákolás ezerrel

A politikus szerint a Fidesz nem csak gyenge Józsefvárosban, de gyáva is, mert nem állnak ki vitatkozni vele, és olyan plakátokat raknak ki, amelyen nincsenek kormánypárti logók.

Pikó hozzátette, már nem csak az világos, hogy beépült közéjük egy fideszes, hanem azt is tudják, hogy ki ő. És azt is, hogy pontosan mely józsefvárosi fideszes politikusok, csókosok és háttéremberek mennyi pénzhez jutottak politikai jellegű megbízásokkal – a polgármester-jelölt szerint az elmúlt öt év alatt félmilliárd forint került ezekhez az emberekhez.

A korrupt rendszer olajázásra költött közpénzekről szóló információk nyilvánosságra hozása nagyon érzékenyen érinti a Fideszt Józsefvárosban, ezért nem csoda, hogy a kormánypárt megpróbál visszacsapni.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Klubrádióban elhangzott interjút ide kattintva hallgathatja meg.

About Author

Comments (1)

  1. Orbán András Lajos

    Minden helyen, van beépített emberük, hiába vannak még sokan akiknek nincs semmi abből amit BECSÜLETNEK HÍVNAK !

Szólj hozzá!