E vagyok a Kubatov-listán, Ellenség (pontosabban: Elutasító), a másik kettő a T(ámogató) és a B(izonytalan). A képen az újpesti fideszes képviselő, Zsigmond Barna Pál látható, amint sorra hívja a választókat, véletlenül tette ki a csinos fotót a Facebook-ra (by 444). Tudjuk, hogy van ilyen, semmi gond.

Én azért vagyok Ellenség, mert azt se hiszem el, ahogy néznek

Most is azt mondják (fotó nélküli plakátokon, nehogy a honpolgár leköpdösse vagy letépje az Űberfaszacsávó fejét), hogy üzenjük Brüsszelnek. De hát könyörgök, Brüsszel 2004 óta mi vagyunk, hát akkor ki az apám faxának üzennek: saját magunknak? Be lehetne vezetni azon a listán a H(ülye) kategóriát is, a választók többségét jelölhetnék vele. Mert hülyének néznek bennünket, az nem vitás.
*
Kezdetben úgy képzeltem, hogy a 21 EP-helyre lesz 25-30 minden kétséget kizáróan makulátlan, tisztességes, rendes ember, aki mögé az E-pártocskák odaállhatnának. Oda lenne írva, hogy L. Ritoók Nóra vagy Szalay Kriszta, és a nevük mögött csak az lenne, hogy E(llenzék). Oszt a nép az ilyen rendes embereket szépen beszavazná az Európa Parlamentbe, ők meg szépen elutaznának Brüsszelbe, és piszkosul meg lenne üzenve, hogy az ilyen lista mellett (amin rendes emberek vannak) a Fidesznek egy deka jelöltje nem győzhetne, kalap, kabát. Hülyeséget gondoltam, mondták a barátaim már a legelején, nincs értelme az összefogósdinak, meg kell méretőzni, a párt az párt, jóvan, ímmel-ámmal elfogadtam.
*

- Hirdetés -

Nem az a kérdés, hogy én kire szavazok,

erre vonatkozóan csak annyit tudok mondani, hogy tavaly először és utoljára voltam taktikai szavazó, most csak és kizárólag az vezérel, hogy beverjek egy szöget Európa sírásójának koporsójába. Gonosz és piti választói program, a sok-sok szemétség, a sok pofátlan hazudozás miatt megyek szavazni.

  • Visszahívtad az oroszokat?
  • Futni hagytad a gyilkost?
  • Kitömted a haverjaidat pénzzel?
  • Szidtad a szegényeket pártoló pápát?
  • Hajkurásztad a hajléktalanokat?
  • Kinyírtad az újságokat?
  • Ingerelted a tisztességes embereket a mocskos száddal és a vazallusaiddal?
  • Becsaptad azokat, akik a valagad alá tolták a pénzt?
  • Nem adtál enni az éhezőnek a határon?
  • Kuplerájt csináltál az országból?

– ilyen kérdéseket teszek fel Manci néni helyett is, aki majd benyomja Támogatóként az ikszet. Én nem gyűlöllek, és nem vagyok pártcsicska se, most is a magam nevében beszélek, egyszerű válaszom lesz a voksommal az, hogy rohadj meg. Keresztényi szeretettel kapod attól a jelentéktelen választótól, akit E-betűvel jelölsz a Kubatov-listán. Fussunk tovább, trallala.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét