Ez az igazi Fidesz-fröccs! Az emberek kétharmada szerint a regnáló megszegte a rezsicsökkentés fenntartására tett választási ígéretét

A Publicus Intézet kutatása alapján a magyarok átlagosan 44 százalékos inflációt érzékelnek. A legtöbben az élelmiszerárak növekedését (60 százalék) és a rezsiárak emelkedését (57 százalék) jelölték meg olyan problémaként, amely a válaszadókat „nagyon súlyosan fogja érinteni” az elkövetkező évben.

Read more

Telex: „…az extraprofitadó kivetésének kéjes érzése úgy összekovácsolja a politikai oldalakat, mint szinte semmi más…!”

Hogy Önt nem hívták a véleményét kérve? Esetleg, ha csörgött volna a telefon Ön mit válaszolt volna? A megkérdezettek végig gondolták, hogy a sor végén mindíg mi, a „zemberek” állunk? Ezekre a kérdésekre nem kapunk választ, de egy biztos: a magyar választók 70 százaléka egyetért az extraprofit-különadó kivetésével – derül ki a kormányközeli Nézőpont Intézet legfrissebb kutatásából, míg a járvány és a háború hatásaiból nyereségre szert tevő vállalatokra kivetett különadót kevesebb mint negyedük (23 százalék) ellenzi.

Read more

A szélsőbarnák mindig ezzel a sopánkodással kezdik

A szélsőjobboldali Fidesszel aljasságban versengő mégszéslőbb Toroczkai-Dúró-féle párt is bejutott a 2022-es szégyen-parlamentbe, és mindjárt azzal kezdték, hogy az ő szörnyű elnyomatásukról, az elhallgatásról, az ellenszélről sápítoztak, amelynek ellenére frakciót alakíthatnak.

Read more

Narancsőrület: „Az igazi férfi az Fideszes szavazó!” – Na de kérem, mi lesz a női Fidesz-funokkal?

Még jó, hogy a Telex újságírója szemfüles volt, különben soha nem tudhatná meg ország-világ, -már, akik tudnak a magyar nevű világnyelven olvasni- hogy a Fidesz egyik „leányvállalata” önállósította magát és a kiadottokon túl Ők is kitaláltak egy merőben új megközelítést a kormánypárt híveinek beazonosítására. A próbálkozást azóta nagy bátran törölték.

Read more

Nem hiszel a fülednek? Itt a szavazók új nemzedéke!

Churchillnek tulajdonítják a mondást, hogy a demokrácia elleni legjobb érv 5 perc beszélgetés egy átlagos szavazóval… Ha ez így túlzás is, azért legyünk tudatában, hogy az urnákhoz járulók elképesztően alacsony és legtöbbször torz információk alapján döntenek. Az viszont csodálatos, hogy a nagy tömeg ezeken az ingatag alapokon többnyire milyen bölcsen képes dönteni.

Read more

Ön még nem magyar állampolgár? – Korondon a Fidesz lasszóval fogja a szavazókat! – véli Hadházy képviselő

Honlapja szerint Korond egy falu a romániai Hargita megyében. A Sóvidék legnevezetesebb települése, iparművészeti, idegenforgalmi és művelődési központja. Lakossága 2002-ben: 6180 fő, ebből magyar 4869 fő. Az alábbi történet ebben a faluban játszódik, de feltehetően nem egyedi az eset…..

Read more

Pin It on Pinterest