Sorting by

×

Narancsőrület: „Az igazi férfi az Fideszes szavazó!” – Na de kérem, mi lesz a női Fidesz-funokkal?

Még jó, hogy a Telex újságírója szemfüles volt, különben soha nem tudhatná meg ország-világ, -már, akik tudnak a magyar nevű világnyelven olvasni- hogy a Fidesz egyik “leányvállalata” önállósította magát és a kiadottokon túl Ők is kitaláltak egy merőben új megközelítést a kormánypárt híveinek beazonosítására. A próbálkozást azóta nagy bátran törölték.

Internet-bátyó nem felejt….

Nem teljesen világos, hogy honnan jött az ötlet, és mire gondolt a szolnoki Fidesz ezzel a poszttal, aminek mára csak a hűlt helye látható,

de amit a Telex jóvoltából csiribi-csiribá mégis olvashat a nagyérdemű:

az igazi férfi fideszes
A fotón Marlen Valderrama-Alvaréz modell, az egykori svájci válogatott kapus, Roman Bürki barátnője látható – írja a Telex Fotó: Fidesz – Szolnok és Térsége/Facebook

Néhány hozzászólás is megmaradt….

Nyelvtan, fiúk! Ha már a többi nem is megy…..

A képre pingált rövid mondatban első blikkre is észrevehető, hogy írója, kitalálója megrögzött nyelvtanóra-kerülő kissrác lehetett, hiszen vesszőhiány, melléknév nagybetűvel írása és szóközprobléma is van benne. Arról nem beszélve, hogy kirekesztő, diszkriminatív, álságos ostobaság az egész, amivel többmillió  reménybeli, még be- illetve megvételre alkalmas jelölt szisszen fel egyöntetűen: na de, kérem….!

Szentesi-Zöldi László megfogalmazásában..

“Akkor tisztázzunk valamit. A fehér férfi, aki családos, gyerekei vannak, vidéken él, egészséges, az állatait a házon kívül tartja, szeret jókat főzni, enni, vadászik/horgászik/, szokott lőni lőtéren, barátai vannak jó sokan, kereszténynek tartja magát, countryt és rockot hallgat, a nőket szereti, nem a férfiakat, dolgozik keményen, valamint a hazájában él, bizakodó, derűlátó, erős és vidám – az MENŐ, nem pedig vesztes. Törekedj arra, hogy férfi legyél, ilyen legyél, ne élj gyáván, gerinctelenül, ostobán és akarattalan bábként, legyőzőtt senkiként, rabszolgaként. Egyszerű.”

Gábor György filozófus reakciója

Miután empirikus összehasonlító kutatásoknak köszönhetően kiderült, hogy az igazi férfi fideszes szavazó (amúgy vagy Fidesz-szavazó vagy fideszes), azon kezdtem el töprengeni, miként is tudnám kihívni egy nyíltszíni vetélkedőre mondjuk Orbánt, Semjént vagy Németh Szilárdot. De böllérkéssel, vadászpuskával vagy egy vájdlingnyi pacallal jönni nem ér!

Kíváncsian várjuk, mi a véleménye

Szájer Józsefnek, Kaleta Gábornak, Rogán Antalnak, Gulyás Gergelynek, Varga Juditnak, Orbán Viktornak és a többieknek a “férfi” szó magyar definiálásáról..!

Pedig 16-án annyi szép dolog történt a Fidesz háza táján….

Ez volt az a nap, amikor Orbán Viktor több posztban is beszámolt 2022 első disznóöléséről, mely feltételezi, hogy lesz több is:

Kapcsolódó

Narancsőrület: „Az igazi férfi az Fideszes szavazó!” - Na de kérem, mi lesz a női Fidesz-funokkal?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.