Hadházy: a következő hetekben három dolog várható, amiből az 1) pont nagyon valószínű, a 2) és 3) pont pedig tény

Ne ijedjenek meg, Hadházy Ákos nem váltott pályát és állt be jósnak, egyszerűen csak előrelátó. Olvassa el és döntsön: egyetért-e a képviselővel!

“A következő hetekben három dolog várható:

1) Itthon is megjelenik a koronavírus (ha még nem jelent meg, csak titkolják/nem vették észre) és sajnos a magyar egészségügy természetesen csődöt mondhat majd (hiszen a járványvédelmi közigazgatást régen szétverték, az orvoshiány még normál időszakban is aggasztó és olyan alapvető hiányosságok vannak, hogy pl. a háziorvosok nemhogy nem kapnak védőfelszerelést, de meg sem tudják azt venni, mert nincs).

2) A képen szereplő szerelmesek egyike, a török elnök miután Szíriába katonaságával bevonulva mindent felforgatott és százezreket késztetett menekülésre, százezres menekültáradatot küld Európa felé Törökországból. Már buszoztatják is őket az európai határokhoz.

orban-erdogan
fotó: O.V. facebook oldala

A szerelmespár másik tagja ennek örül, mert:

3) A kormánypropaganda így tele lesz a fegyvertelen, szerencsétlen menekültek elleni hős védekező tábornok hőstetteivel. A koronavírusra meg nem marad majd műsoridő. Minek is, nem kell azzal a magyarokban kelteni a pánikot, ugye.

Mindenesetre Orbán a Kossuth-propagandarádióban már konkrétan ki is jelentette,

hogy nem a koronavírus az igazi veszély itten, hanem a migránsok. A kormány pedig bejelentette, hogy a “rémhírkeltőket” le is lehet tartóztatni. Persze, nem a migráncsozókat, hanem azokat, akik esetleg a járványhelyzetről posztolnak. Lásd: kínai elvtársak.
Hát, próbáljuk ki.

Sajnos az 1) pont nagyon valószínű, a 2) és 3) pont pedig tény.”

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: a következő hetekben három dolog várható, amiből az 1) pont nagyon valószínű, a 2) és 3) pont pedig tény

  • Avatar
    2020.03.01 - 13:40
    Közvetlen hivatkozás

    Ezen kormánynak van 1 célja a sok ALJASSÁG közül, pusztuljon minél több ember és nekik bizton nem kell nyögdíjat fizetni, ebben az a gond, hogy a vírus nem pártoskodik, fidesznyikek is meghalhatnak, csak súgom, na ennyit a vezéretekről.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük