Hadházy: mit csinálna Kocsis Máté, ha nem tudna többé a politikából élni?

Ahhoz képest, hogy szerinte jelentéktelen a tevékenységem, Kocsis Máté frakcióvezető elég hosszan foglalkozott velem a propagandatévé műsorában.

Ezek szerint mégiscsak zavarja, amit csinálok

(főleg, ha az ő furcsa építkezését mutatom be). A főnöke, Orbán Viktor sem jött be tegnap a parlamentbe, talán megijedt néhány kartonpapírtól? Ki tudja! A Fideszt láthatóan nagyon zavarja, ha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. Láthatóan felháborítja őket, ha az ellenzék nem azt csinálja, amit ők diktálnak. Pedig ennek kell most következni!!!

És persze nagyon zavarja őket, hogy nem tudnak pénzzel zsarolni

Nagyon zavarja őket, hogy nem csak az tud politikával foglalkozni, akiket ők az EU-s támogatásokból horribilis pénzekkel kifizetnek. Zavaró számukra, hogy vannak még magyar emberek, akik hajlandóak egy kevés pénzt áldozni a haza ügyére. Amúgy, ha esetleg elfogynának ezek a jószándékú emberek (nem fognak!), én akkor sem esnék kétségbe,

hazamennék állatorvosnak, ahogy korábban is azt csináltam.

Kocsis Máté viszont mit csinálna, ha nem tudna többé a politikából élni?

Ő a politikából él, 17 évesen a náci MIÉP-ben kezdett, de talán anyagi okokból 19 évesen már a Fideszben volt, először kerületi képviselő, 28 évesen pedig polgármester.

Nehezen tudom elképzelni, ahogy visszatér a civil életbe és a piacról próbál megélni.

Az egyébként, hogy zavarja őket a tegnapi akció, abból is látszik, ahogyan az Origo „tudósított” róla. A táblákról beszámolt, de hogy mi volt rájuk írva, arról mélyen hallgatott…

A Fidesz-frakcióvezető tegnapi agymenéséről pedig itt lehet olvasni. A Kocsis család furcsa építkezéséről itt írtam.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük