Ahhoz képest, hogy szerinte jelentéktelen a tevékenységem, Kocsis Máté frakcióvezető elég hosszan foglalkozott velem a propagandatévé műsorában.

Ezek szerint mégiscsak zavarja, amit csinálok

(főleg, ha az ő furcsa építkezését mutatom be). A főnöke, Orbán Viktor sem jött be tegnap a parlamentbe, talán megijedt néhány kartonpapírtól? Ki tudja! A Fideszt láthatóan nagyon zavarja, ha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. Láthatóan felháborítja őket, ha az ellenzék nem azt csinálja, amit ők diktálnak. Pedig ennek kell most következni!!!

- Hirdetés -

És persze nagyon zavarja őket, hogy nem tudnak pénzzel zsarolni

Nagyon zavarja őket, hogy nem csak az tud politikával foglalkozni, akiket ők az EU-s támogatásokból horribilis pénzekkel kifizetnek. Zavaró számukra, hogy vannak még magyar emberek, akik hajlandóak egy kevés pénzt áldozni a haza ügyére. Amúgy, ha esetleg elfogynának ezek a jószándékú emberek (nem fognak!), én akkor sem esnék kétségbe,

hazamennék állatorvosnak, ahogy korábban is azt csináltam.

Kocsis Máté viszont mit csinálna, ha nem tudna többé a politikából élni?

Ő a politikából él, 17 évesen a náci MIÉP-ben kezdett, de talán anyagi okokból 19 évesen már a Fideszben volt, először kerületi képviselő, 28 évesen pedig polgármester.

Nehezen tudom elképzelni, ahogy visszatér a civil életbe és a piacról próbál megélni.

Az egyébként, hogy zavarja őket a tegnapi akció, abból is látszik, ahogyan az Origo „tudósított” róla. A táblákról beszámolt, de hogy mi volt rájuk írva, arról mélyen hallgatott…

A Fidesz-frakcióvezető tegnapi agymenéséről pedig itt lehet olvasni. A Kocsis család furcsa építkezéséről itt írtam.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét