Halál a plázában

A verés után 10 nappal halt meg a férfi, addig az elkövetéssel vádoltak dicsekedtek azzal, mennyire elbántak vele.

Halállal végződött az önbíráskodás

A vádirat szerint ahogy azt a hvg.hu megírta az ivócimboráknak számító vádlottak, egy 25 és egy 29 éves férfi 2017. november 27-én késő este egy XIII. kerületi plázában találkozott össze a harmadik férfivel, aki korábban már többször meglopta egyiküket.

A 25 éves férfi a mosdóban számonkérte a sértettet, aki annyira részeg volt, hogy nem tudott normálisan válaszolni, ezért nekiesett. A bántalmazott férfi elesett, vérezni kezdett, de még mindig ütötték.

Nem sikerült eltüntetni nyomaikat

A 29 éves férfi eleinte csak a terepet biztosította, később ő is beszállt a verésbe. Egy idő után abbahagyták, a sértettet megmosdatták, majd mentőt hívtak hozzá. A mentők kiérkezését megvárták. A férfin életmentő műtétet hajtottak végre, azonban 10 napon belül elhunyt.

Amíg az áldozat nem halt meg, a két vádlott többeknek dicsekedett azzal, hogy nagyon megverték a férfit. A Fővárosi Főügyészség a két férfi ellen társtettesként elkövetett, halált okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, a bűncselekményért 8 évet lehet kapni.

Sajnos egyre több verekedés nem fejeződik be akkor amikor még nem lenne komoly következménye. szerencsére ezek az elszabadult akciók nem sokszor végződik halállal, de egyre embertelenebb véget érnek.

Hasonló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük