Nagy Blanka képviselő lenne – egy jól kinéző tévút…..

Nagyon klassz volt, ahogy Nagy Blanka vállalta a véleményét és kiállt meggyőződése mellett. Aztán „felkarolta” az MSZP és az egész jelenség ment a levesbe. Most képviselőt akarnak belőle csinálni, pedig 18 évesen inkább tanulnia kellene.

Kár érte…..

Tizennyolc éves, most érettségizett. Bedumálták neki – miért ne hinné el –, hogy kivételes,  a politikai pályára született őstehetség és nincs körülötte senki, aki figyelmeztetné, hogy esetleg tanulnia kellene, hiszen a politikusság egy kőkemény szakma, amit bizony először a suliban kell megtanulni és aztán rengeteg tapasztalatot szerezni hozzá a nagybetűsben. Baromi nagy felelőtlenség az éltesebb tanácsadóktól, hogy mindezt elhallgatják előle.

Most szerelmesnek kellene lennie, bulizni, utazni, marhulni, csalódni és boldognak lenni. Ehelyett beültetik a cápák közé, ahol nem sok esélye van sikereket elérni.

Nagy Blanka közösségi oldalán jelentette: indul a képviselő-választáson, Kiskunfélegyházán:

„Mától hivatalosan is önkormányzati képviselő-jelölt lettem!

Rengeteg tervem és ötletem van arra, hogy hogyan tudnám a lakókkal együtt Kiskunfélegyháza 8. körzetét egy élhetőbb és biztonságosabb környékké varázsolni mind az itt élő emberek és állataik számára.

A programomat hamarosan nyilvánosságra fogom hozni, de annyit elmondhatok, hogy fontosnak tartom az akadálymentes közlekedést, a környezetvédelmet valamint a magántulajdon biztonságát.

Szeretném ha az én körzetem lenne az a körzet, ahol az emberek a legelégedettebbek.
Amennyiben nekem szavaznak bizalmat a lakók biztosítani szeretném őket arra, hogy majd az eskütételemet nekik szeretném letenni , hiszen vallom, hogy nem az emberek vannak a képviselőkért, hanem a képviselők az emberekért. És ne feledjük:

A változás nem korhoz kötött ?!

Most kell változtatni. Most van itt az idő arra, hogy bebizonyítsam a szavaim mögött tetteket is vannak. (Háttérben azt hiszem, a Pesti Srácok)”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

5 hozzászólás

 • 2019.08.14 - 22:14
  Közvetlen hivatkozás

  Az aggódás mindenképp elismerésre méltó, akkor is ha eltúlzott. Mert hogy egy önkormányzati képviselőség … Attól még élheti az életét. És hogy csak 18 (19) éves? Jelentem, én közel a 70-hez sem igazán érzem felnőttnek magam. Miért ne lehetne igaz a másik szélsőség? :)

  Válasz
 • 2019.08.15 - 06:34
  Közvetlen hivatkozás

  Ugyan mar, kedves Matrai Anna! Kizarolag abban van igaza, hogyha lehet(ne), akkor inkabb tanuljon tovabb Blanka, ne politizaljon!
  Me’g el is fogadnam, hogy teljesen igaza van, tanuljon az a gyerek! De tegye a szivere a keze’t: a jelenlegi vezetesunk, akik nyomorba dontottek Magyarorszagot, es most diktaturaban tobzodnak, mind-mind tanult emberek, jogaszok, kozgazdaszok, torteneszek, orvosok!
  A masik apro buktatorol nem is beszeltem: amig a mostani vezetok INGYEN, es Soros Alapitvanyi osztondijjal tanulhattak meg kulfoldon is, addig Nagy Blanka csaladjanak csak a belerokkanas maradna, hogy Blanka tovabb tanulhasson. De ha az anyagi hattere meg is lenne, akkor hogyan tudjon megfelelni a jovore (vagy mar az iden?) eletbe lepett uj oktatasi rendszernek, ami miatt nemcsak a videki, falusi kornyezetbol jovo fiatalok jelentkezeset lehetetlenitettek el, de nagyon sok nagyvarosi fiatal sem kepes megszerezni a kozepiskolaban a kotelezo nyelvvizsgat. Szoval? Meg mindig ugy gondolja, hogy Blankat eroszakkal kell politikai palyara tuszkolni? Hat szerintem inkabb O, “tanulatlanul”, mint a rendkivul kimuvelt fovel rendelkezo jelenlegi rablobanda! (Ha jol emlekszem, egy komplett forradalmat vezetett, 5 evig elnok is volt Lengyelorszagban Lech Walesa, hajogyari villanyszerelo. Semmi Oxford, semmi jogi vegzettseg, es megis tizmilliok sorsarol tudott felelossegteljesen donteni. ) Szoval NE sajnalja ezt a lanyt, lehet, hogy o sokkal tobbet fog erni, mint az egesz mostani bagazs.

  Válasz
 • 2019.08.15 - 12:10
  Közvetlen hivatkozás

  A felelősség azoké, akik így “felfújták”. Akkor fog majd nagyot nézni, amikor a jelenlegi “barátai” majd cserben hagyják.

  Válasz
 • 2019.08.15 - 15:09
  Közvetlen hivatkozás

  Ez helytelen a leányzónak tanulnia kéne most nem politizálnia szakmányban, és nem azért mert a kormányon lévők ezt fogják számon kérni, hanem SAJÁT MAGÁÉRT! Politizálni ráér később is!

  Válasz
 • 2019.08.15 - 15:27
  Közvetlen hivatkozás

  Lenne olyan jó mint akik most vannak a politika színpadán bohócként jelen.
  No és ne feledkezzünk meg az farkas félékről kövérekről, deuch félékről sem.
  És hát vannak akik megvették a diplomájukat..
  Miről is beszéllünk? Bízom benne, hogy Blanka nem hagyja abba a tanulást sem.
  Van energiája, és vannak akik segítik a politiaki karrierjét, mint ahogy orbánét is, meg a többiekét is

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük