Nagy Blanka: hogyan lehet, hogy Orbán gazdagszik, a “népe” pedig egyre szegényebb?

Nagy Blanka, 19 éves kiskunfélegyházi diáklány, a kormányellenes tüntetések egyik szónoka volt. Szókimondó, a dolgokat nevén nevező stílusa miatt, a kecskeméti tüntetés után a Fidesz lakájmédiája össztüzet zúdított rá. Erről, és a tüntetések hatásáról, a Magyar Narancs készített Blankával interjút.

Tovább

Nagy Blanka: ez a mocsok király betelepszik a Várba

Az elmúlt napokban Nagy Blanka, kiskunfélegyházi diáklány nevétől volt hangos a magyar média. Blanka igen szókimondó beszédet mondott egy január elejei kecskeméti tüntetésen, nem kímélte a Fideszt és annak vezetőjét. Diáklánytól szokatlanul, igencsak érzékletesen mondott véleményt arról a hatalomról, amely fogságban tartja az országot.

Tovább

Merre bóklásznak Péterfalvi Attila gondolatai?

A Magyar köztársaság adatvédelmi biztosa, a minapjában állásfoglalást tett közzé amelyben elítéli azokat az ellenzéki képviselőket akik lefotózták az az MTVA székházában őket vegzáló fegyveres biztonságiakat, és ezeket a videókat közre is adták. Most egy diáklány személyiségi jogait kellene ugyan ilyen elánnal védeni, de valahogy mély hallgatásban burkolózik a kormány embere.

Tovább