Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 15., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Mária névnapjára. A nap 5.40-kor kel és 19.56-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nyugtalanító

Ma ismét elbizonytalanodik jövőjét, társas kapcsolatait illetően. Talán az egészsége aggasztja, vagy a magány, de az is lehet, hogy pénzügyi, vállalkozásai nyugtalanítják. Tart tőle, hogy amibe belefog, az eleve kudarcra van ítélve. Aggodalmai talán nem teljesen alaptalanok, de nekibúsulás helyett inkább keresse a kiutat magánéleti, vagy üzleti zsákutcájából. Aki keres, mindig talál megoldást.

Bika 04.21. – 05.20. – Derűs

Testből és lélekből vagyunk, és mindkettő megköveteli azt, ami a jussa. Ma testét és lelkét is jóllakatja a nekik való finom falatokkal: étellel, itallal, szerelemmel, olvasmánnyal, zenével egyaránt. Kedvesével tölti a napot. A betoppanó vidám kompánia sem zavarja meg kedélyét, bár ami azt illeti, kissé kapatosak. Igazán kiválóan szórakozik.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Ravasz

Büszkén tekint önmagára, amiért agyafúrtabbnak bizonyult egyik vetélytársánál. Ami igaz, az igaz: az Ikrek ravasz róka, s nagyon nehéz túljárni az eszén. Sajnos nem csak ravasz, hanem önelégült is, ezért gyakran megesik vele, hogy amikor már a győzelmet ünnepli, akkor mérik rá a mindent eldöntő csapást. Okuljon ebből és legyen óvatos.

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Munkájával kapcsolatos öröm éri, előmenetelében is kedvező fejlemények várhatók. Ne kapkodjon, és akkor bízhat a jövőben. Továbbra is őrizze meg jó hangulatát, ne hagyja, hogy a nyár melege elbágyassza. Menjen ki a strandra, vagy a közeli folyópartra, tópartra, és ússzon egyet. Meglátja, a víz felfrissíti, életkedve is csak fokozódni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük