Városi Kurír

A napi fontos…

Kék fény

Hárman meghaltak az utakon

meghaltak
Hirdetés

Ketten meghaltak, ketten megsérültek, mikor fának ütközött egy személyautó a 3-as főúton Galgahévíz közelében csütörtök délután – tudatta a rendőrség a honlapján.

Hirdetés
Hirdetés

A  jármű egyelőre tisztázatlan okból sodródott le az útról a főút 51-es kilométerszelvényében

Egyelőre tisztázatlan okból lesodródott az útról, fának ütközött és az út melletti szántásban állt meg egy személygépkocsi csütörtökön 16 óra 50 perc körül – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 3-as számú főút 51-es kilométerszelvényében, Galgahévíz térségében történt közúti közlekedési baleset következtében ketten meghaltak, ketten megsérültek.

meghaltak
Galgahévíz, 2022. augusztus 4. Fának ütközött, összeroncsolódott személyautó a 3-as főúton 2022. augusztus 4-én. A Galgahévíz közelében történt balesetben ketten meghaltak, ketten megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Halálos baleset Babarcnál

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. augusztus 4-én 18 óra 50 perc körül az 57-es utat és Babarcot összekötő úton összeütközött két személygépkocsi.

Az elsődleges információk alapján a Babarc irányából érkező gépjármű áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező autóval.

A baleset során négyen megsérültek, egy 25 éves férfi pedig a helyszínen életét vesztette.

Forráa: Police.hu

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here