Sorting by

×

Harmónia-horoszkóp 2022-re!

Hogyan alakul a lelki harmóniád  2022-ben? Tartogasson bármit, az év biztos, hogy minden attól függ, hogy hogyan állsz hozzá a különböző dolgokhoz, hogyan éled meg az életedben megjelenő helyzeteket, emiatt főszerepet fog játszani a lelki harmóniád.  Lássuk mit mond a horoszkóp!

Kos:

Soha nem hagyod, hogy bármi is utadat állja, mert mindig a jövőbe tekintesz, és ez az, ami előre visz az életben. 2022-ben arra kell figyelned, hogy nem söpörheted a szőnyeg alá a problémákat, mert a megoldatlan lelki kérdések egyszer rád fognak szakadni, ráadásul a legváratlanabb pillanatban, akkor pedig muszáj lesz kezelned azokat.

Lelki harmóniád érdekében figyelj befelé, állj meg, és ne sajnáld az időt attól, hogy feldolgozz egy érzelmet!

Bika:

2022-ben sokáig  érezheted úgy, hogy szükséged van valakire ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, ám végül rá fogsz jönni, hogy te vagy önmagad legnagyobb támasza. Amikor az érzéseid a helyükre kerülnek, akkor a lelki harmóniádat se fenyegetheti semmilyen veszély.

Olyan belső erőt találsz magadban, aminek hála tudni fogod, hogy minden kihívással meg tudsz birkózni, ezt a bizonyosságot semmi és senki nem veheti el tőled 2022-ben.

Ikrek:

Sok ideje hurcolsz magaddal olyan terheket, amelyek egyfelől akadályozzák a tökéletes lelki harmóniádat, másfelől a környezted életét is megnehezítik a megoldatlan problémáid. 2022-ben szembe kell nézned ezekkel a fájdalmakkal, amikre egészséges megoldást kell keresned! Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy segítséget kérj, akkor lesz, aki támogatni fo.

Legyőződ a nehéz út csapdáit,  és az út  végén hatalmas megkönnyebbülés vár rád.

Rák:

A lelki harmóniád tekintetében vegyes éved lesz, mert a szerelmi életed jól alakul, de a munkád terén több dolog is aggasztani kezdhet. Törekedj arra, hogy semmit se reagálj túl, próbálj mindent a helyén kezelni! Ahogy eddig mindig, úgy idén is várnak rád új kihívások,

Gondjaidat képes leszel megoldani.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.