Bulvár

Elég? Még csak most kezdődik! – Havas Henrik újratöltve!

Havas Henrik: sajnálom, hogy így történt, egyszer talán újrakezdjük....

„Te, vagy már 45 éves? Igen? Akkor itt minden videó rólad és neked szól. A Havas Henrik online politikamentesen szórakoztat, és edukál – téged tartalombefogadóból, tartalomszerkesztővé alakít át, így építi tovább a tudásdemokráciát” – olvasható Havas Henrik új csatornája önmeghatározójában.

Havas Henrik online

Havas Henrik júliusban Facebook-oldalán jelentette be, hogy miután az N1TV megvált tőle új, saját műsort indít Havas megmondja helyett – a változatosság kedvéért – Havas kimondja címmel. Az egy budapesti bérház gangján tett bejelentés szerint a projekt finoman szólva is alacsony költségvetésű: a műsor anyagi háttere egyelőre kérdéses. Havas már felvett néhány videót, és azok népszerűségétől függ majd, hogy lesz-e pénz a későbbiekben például profibb technikára. Íme a bejelentés:

…Rettegjenek továbbra is a politikusok, mert leleplezem őket!….

Ha nem is az, de….

Ha nem is pont úgy, ahogy akkor elképzelte, de augusztus 27-én szombaton indul politikamentes, szórakoztató műsora, aminek részleteiről a media1.hu-nak beszélt. Elmondta, hogy

több mint 40 évnyi médiás karrierje során, ami alatt rengeteg helyen dolgozott, most egy olyan szerelemprojektről van szó, amire nem felkérték, hanem maga vágott bele egy néhány fős stábbal, és ahogy a stáb is, most először ő is ingyen, lelkesedésből gyártja a videókat a YouTube-ra, amiről azt mondta, hogy 73 évesen már megengedheti ezt magának.

Az új YouTube-csatorna a szombati premierkor rögtön 6 videóval válik elérhetővé, és hetente 2 újjal bővül majd a kínálat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

About Author

Szólj hozzá!