BulvárCsillagjegyek

A teringettét! Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik…

Hétvégi “nagy dilemma” horoszkóp - Mit, mikor, kivel....?

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen az anyagiak, üzleti életük terén sikerre vannak ítélve. Bármiből aranyat csinálnak, és jól bánnak a pénzzel. Nézzük, melyik az az 5 csillagjegy, akik egészen biztosan sikeresek lesznek az üzleti életben.

Oroszlán

Nagyon spórolós ember vagy, mondhatni már-már akár azt is, hogy fukar. Mindig megnézed, hogy mire adsz ki pénzt, soha nem költekezel túl. Ha valami nagyon megtetszik neked, például egy márkás óra, akkor képes vagy rá akár hónapokat is spórolni. K

… na és péntek milyennek ígérkezik? Olvasd!

Ha jelenleg szingli, akkor ma könnyen találkozhat egy olyan illetõvel, aki elsõre igen izgalmasnak tûnik. Meglehet, hogy tényleg õ a tökéletes partner önnek, ugyanakkor azért legyen óvatos! Eme csodálatos, új ember lehet, hogy problémái megoldását látja csak önben, esetleg túlságosan féltékeny, vagy birtokolni vágyó személyiség. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne hagyja sodródni az eseményeket és élvezze nyugodt szívvel a vonzó idegen társaságát is, csupán csak arra inti, hogy legyen mindeközben körültekintõ. Ha úgy érzi, már sikerült egy kicsit megismernie választottját, és világossá válik, hogy szó sincs ilyesmirõl, akkor vágjon bele bátran a nagy kalandba!

Halak

Mindig megtalálod a megoldást arra, hogy hogyan tudnál legkönnyebben pénzt teremteni. De amilyen könnyen megkaptad a pénzt, hajlamos vagy pont olyan könnyen szét is szórni. Légy óvatosabb.

… na és péntek milyennek ígérkezik? Olvasd!

Ma önre nézve kedvezõ változások állhatnak be munkahelyén, melyek, míg önt izgalommal, addig másokat aggodalommal, vagy éppen irigységgel tölthetnek el. Ettõl függetlenül ne fogja vissza magát, csak, mert egyesek, akik nem adtak bele apait, anyait, irigykedve néznek babérjaira. Ön igenis sok mindent letett azért az asztalra, hogy most ennyire megbecsüljék, értékeljék munkáját. Másnak is megvan minderre a lehetõsége, csak élni kellene vele! Élvezze a sikert!

Mérleg

Stabil és kiegyensúlyozott vagy, ha a pénzügyekről van szó. Szeretsz spórolni, így soha nem érhet semmilyen meglepetés. Mindig lesz félretett pénzed, arra az estre, ha valami nehézség adódna az életedben.

… na és péntek milyennek ígérkezik? Olvasd!

Ma könnyen gátolhatja napi teendõiben a technika ördöge, kedves Mérleg. Legyen szó akár számítástechnikai eszközrõl, vagy jármûrõl, mintha minden egyszerre mondaná fel a szolgálatot, vagy legalább is nem úgy üzemelne, ahogy kéne. Ha ilyesmivel szembesülne, ma ne reménykedjen már a dolgok helyreállásában, inkább igyekezzen más módokat találni a kapcsolatteremtésre, vagy éppen a közlekedésre.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Nézz bele! Ártani nem árthat! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (3)

  1. […] A teringettét! Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pén… […]

Szólj hozzá!