Bulvár

Hétvége, de milyen? A Bika nem tud kikapcsolni, a Kos bizonytalan…., vagy mégsem? És Te?

Hétvége, de milyen? A Bika nem tud kikapcsolni, a Kos bizonytalan...., vagy mégsem? És Te?

Augusztus és egyben a hivatalos nyár utolsó hétvégéjét pozitív energiák segítik a csillagjegyeknek, hogy feltöltődhessenek, és megoldják a gondjaikat. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Eláraszt a bizonytalanság érzése, és ez arra késztet, hogy helytelen következtetésekre juss. Ez a hangulat azonban rövid életű lesz, és hamarosan tisztábban fogod látni a helyzetedet. Gyorsan megtudod, mi is történik valójában, és magabiztosan tervezheted a jövőt! A kapcsolatodban van néhány tövis a rózsák között. De ha őszinte vagy, és nyíltan beszélsz a gondjaidról, akkor minden olyan problémát elháríthattok, amely nyugtalanít.

Bika

A hétvégén azt fogod tapasztalni Bika: túl sok felelősséget vállalsz, és emiatt egyre kevésbé tudsz kikapcsolódni. Talán emiatt a napokban is dolgoznod kell. Ne várd meg, amíg a kiégés szélére kerülsz, inkább változtass az életmódodon! Közben nyomaszt az is, hogy nem azt kapod a kapcsolatodtól, amit vártál. Beszélj erről a kedveseddel, mert most varázsütésszerűen megoldhatjátok a problémáitokat!

Ikrek

A napokban megnyilvánuló pozitív energiák segítenek abban, hogy életedet új szintre emeld. Képes leszel előre lepni, amikor álmaid és céljaid megvalósításáról van szó. Az életedben bekövetkező változások miatt egész hétvégén mosolyogni fogsz, miközben a nagyobb és jobb dolgok felé haladsz. Használd ki ezt a kedvező időszakot, és ragadj meg minden lehetőséget, így jobbá teheted az életedet!

Rák

Itt egy jó hír neked Rák: a napok óta tartó nyomás végre megszűnik. De rá kell jönnöd, számos elhamarkodott döntést hoztál, amelyek rossznak bizonyultak. Viszont közelebb kerültök egymáshoz a pároddal, és mesébe illő romantikus élményben lesz részetek. Valóságos hercegnőnek érezheted magadat mellette! A szingliknek pedig minden esélyük megvan arra, hogy csakugyan ráleljenek a hercegre!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Nem erre vágytál? Nézz körül…..>>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!