Opplahó, hát ez a Strache pajtás nagyhirtelen megbukott, kis ártatlan videócska volt az oka, orbánista trükkökre akart vetemedni, egy olyan ibizai luxuskulipintyóban, amelyet az orosz mackó előzőleg bezsinórozott. Egy héttel Európa nagy keresztény megvédése előtt? Hát kivel áll így össze a minielnök, ki lesz az, aki összeáll még vele? És főleg: mire, minek? Hogy egyszer majd őróla is csinos videócskát tegyen közzé a sajtótúlsúly? Ne ne má’. Rab László összefoglalója a 20. hétről

Széles nyelvcsapások

Az mondjuk elég izgi, hogy két héttel az osztrák alkancellár lebukkanása előtt milyen méretes nyelvcsapásokkal dongta körül Európa megmentője osztrák széljobber vendégét, mikor Budapestre szédelgett. Nézzük csak, aszonta hogy: “Én azt javaslom Európának, ami Ausztriában történik. Európának át kellene vennie az osztrák modellt. A jobbközép a jobboldallal működik együtt. Budapestről nézve ez sikeresnek tűnik. Stabilitás van, látom a gazdasági célokat, az adócsökkentést, és úgy tűnik, hogy Ausztriában jó dolgok történnek. (…) A szabadság, a sajtószabadság, a média szabadsága nem liberális kategóriák. Ezek a demokrácia előfeltételei. Ezek mindannyiunké. A liberálisok megkaparintották őket.”

- Hirdetés -

Most meg, hogy az orosz mackó előrántotta a gatyaszárból a titkos felvételeket: “Strache alkancellár lemondását osztrák belügynek tartjuk, így a kormány nem kívánja kommentálni. Azt pedig több alkalommal világossá tettük, hogy a magyar kormány nem foglalkozik üzleti kérdésekkel, így a médiatulajdonosok döntéseivel sem.”

Hahaha, muhahallah, hihihi, röhög a vakbelem. Medve anyám, miket beszél ez az öreg bácsi? Hogy már ott volt Doberdónál is?

Laci bácsi vicceskedik

Ment a tata Zuglóba, kihúzta a fején lévő parafadugót, nagy szisszenéssel kisurrant belőle a szusz, látszólag összefüggő gondolatok ömlöttek ki belőle homoszexualitásról és pedofíliáról (ami saccperkábé a tata szerint ugyanaz), aztán visszabújtak a hangok a bajsza mögé, melyről tudni kell, hogy a nevével ellentétben sokáig emlékezni fogunk rá. Egy nagy fehér pamacs lebeg majd évtizedek múlva is az emlékezetünkben, mely rátekeredik az országra, fulladozunk alatta a levegőtlenségben, mögüle egy vékony szájrésből Laci bácsi makogása hallatszik, “egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Ez is Doberdóból érkezett. Nagy volt ott a lövöldözés, nehéz lehetett túlélni. Meséljen még, Lacó bátya, hogy volt, mint volt, mikor az oroszok előbújtak a kukoricásból, hallgatnánk napestig a maga történeteit. Tud valami viccet is? Tudok, fiam, hogyne tudnék, csak azt tudok. Van az a vécés, biztos hallottad már, hármat írtak elő, egyet a nőknek, egyet a férfiaknak, egyet pedig…

Hagyja, Laci bá, most nem érünk rá, indulnunk kell ministrálni. Tudja mit? Írja le! Lehet olyan vékony a könyv, mint pl. Az angol konyha rejtelmei. Vagy A francia ellenállás a második világháborúban. Esetleg versenyre kelhet rövidségben A székely tudományossággal is…

Vadászgörény Világkiáltás

Egymilliárd pengőforintot költenek Semjén Zsolt úri passziójára, a Természeti és Vadászati Világkiállítás (2020) píárjára. A zsét haverok kapják, azok a plakátos csávók, akik évek óta szórakoztatnak bennünket a mi pénzünkért köztéri vadászgörény-tematikáikkal (bevándorlás, Soros György, Brüsszel stb.). Örüljünk neki, hogy Semjén úr, aki Svédországban helikopterről lőtte ki egy rémszarvas máját, és röptében kapja el a legyet, 50 milliárdért rendezhet világkiállítást. Szívesen finanszírozzuk, mert szeretjük, ha ilyen látványosan meglopnak bennünket. Mazochisták vagyunk. Meg tudjuk csinálni!

Jöhet is a 21. hét, izgulunk azért, hogy el ne romoljanak 26-án délelőtt 11-kor a választási számítógépek. Titokban abban reménykedünk, hogy este hétkor sem áll le a rendszer. Persze ha erre lesz szükség, megértjük, optimizmusunk és liberális médiatúlsúlyunk töretlen. Utánunk a vízözön!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét