Heti horoszkóp július 5 – 11. – a jövő hét sok meglepetést tartogat…

Nem kertelünk: itt a szerdai horoszkóp!
pexels-luriko-yamaguchi
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyilas

Csak abban bízz, amit a két szemeddel látsz, mert a pletykák tele vannak olyan hamis információkkal, amelyek a rossz irányba terelhetnek. Tanulj a múltbéli hibáidból és képes leszel felismerni, ha valaki fals információkkal akar megtéveszteni, ahelyett, hogy a tényekhez ragaszkodna. Ne akarj más ötleteivel sokat foglalkozni, inkább a sajátodba fektess be. Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Ragaszkodj a terveidhez és ne tegyél hirtelen mozdulatokat csak azért, mert valaki más a környezetedben úgy tesz. Az érzelmeidet nehezen fogod kontrollálni szombaton. Hallgass figyelmesen, de ne érezz késztetést a helyeslésre, ha valamivel kapcsolatban kétségeid vannak.

Bak

Ne hagyd, hogy egy múltbéli érzelmi incidens lehúzzon. Kerülj el minden olyan helyzetet, amely megpróbál rád hárítani valamit, ami egyáltalán nem a te hibád. Beszélj valakivel, aki megért téged és képes egy másfajta szemléletet felvázolni előtted, ami segíthet egy partnerkapcsolatban vagy az otthonodban felmerülő problémák megoldásában. Segíts, ahol csak akarsz, de ne érezz késztetést, hogy pénzt adományozz. A pénzedet jobb, ha most olyan dologra költöd, ami csökkenti benned a stresszt és lenyugtat. Egy ajándék vagy egy ajánlat érkezhet a semmiből.

Vízöntő

Vegyél ki egy kis szabadságot, lazulj, kapcsolj ki és élvezd az életet. Tölts időt valakivel, akit szeretsz vagy vegyél részt olyan tevékenységben, amely önfeledtté tesz. Mindamellett légy tudatában annak, hogy mi történik körülötted. Tartsd észben a szabályokat, amikor hivatalos intézményekkel akad dolgod. Légy alaposan felkészült minden eshetőségre, ha utazni indulsz. Tartsd fenn a környezetedben a békét és arasd le a jutalmadat. Készülj fel, hogy valaki a bolhából elefántot fog csinálni a hétvégén. Ne hagyd, hogy a szituáció föléd emelkedjen.

Halak

Koncentrálj egy kreatív projektre vagy tölts időt olyan emberekkel, akik értékelik a segítségedet. Őrizd meg az életedben az egyszerűséget, légy őszinte és ne keveredj érzelmileg túlfűtött szituációkba. Változást hívhatsz az életedbe, ha önkénteskedsz egy olyan ügyben, amit fontosnak tartasz. Ha kiállsz a véleményeddel, vezető pozícióba is kerülhetsz. Légy egyenes és vigyél végig minden ígéretet, amit tettél. Ne hagyd, hogy mások keresztbe húzzák a terveidet. Maradj eltökélt, határozott és senki nem fog tudni megzavarni.

Forrás

 

horoszkóp

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.