Sorting by

×

Heti horoszkóp – Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Ajánlott ezen a héten az érzelmeket parkolópályára állítani és nem hagyni, hogy azok a céljainkat bármilyen formában befolyásolják. Az önfejlesztés most is hangsúlyos és a kapcsolatok ápolására is érdemes több időt szánnunk. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz a következő hét, mit ígér a horoszkóp!

Kos

Szélesítsd ki az érdeklődésedet és ismerkedj olyan emberekkel, akik felemelnek és inspirálnak. Egy romantikus kirándulás közelebb hozhat valakihez, akit szeretsz. Hallgass figyelmesen a hét elején, mert az információ, amit kapsz nem lesz igaz, de legalábbis el lesz túlozva. Sajátíts el minden tudást, mielőtt egy feljebbvalóddal beszélgetésbe elegyednél, hiszen ennek az embernek befolyása van a jövődre és a szakmai előremeneteledre- állítja a horoszkóp.

Bika

A fizikai aktivitás segít, hogy az érzelmeidet jobban kordában tudd tartani. Fejleszd az egészségedet a mozgáson és a megfelelő étkezésen keresztül. Állíts fel magas célokat, szentelj figyelmet minden apró részletnek és törekedj a kiemelkedő teljesítményre. Légy együttérző a kollégáiddal, barátaiddal és rokonaiddal és cserébe te is támogatásban részesülsz majd, ha szükséged lesz rá. Légy óvatos, hogy kivel mit osztasz meg, mert valaki visszaélhet a kiszivárogtatott információkkal. A partnerkapcsolatok, az utazás és a régi barátokkal való újra találkozás jó csillagállást élveznek.

Ikrek

Kontrolláld az érzéseidet a hét elején. Mondj keveset, de az is építő jellegű legyen. Változtass pozitívan az otthonodon és azon a módon, ahogyan élsz. A pozitív hozzáállás és gondolatok csodás eredményekhez vezethetnek. Tölts több időt azzal, hogy a személyes kapcsolataidat és az anyagi helyzetedet elrendezd. Törődj kevesebbet azzal, hogy mit csinálnak mások. Egy veszekedés gyorsan kirobbanhat, és érzelmi sebeket hagyhat maga után, ha nem vigyázol. Szervezz valami szórakoztató programot a hét végére, amiben fizikai aktivitás is szerepel.

Rák

Tartsd magad az ígéreteidhez és hajtsd be azt, amit mások tettek feléd. Ha mindenki hű önmagához, akkor a közösen kitűzött célok is sokkal nagyobb eséllyel valósíthatóak meg. A terep tiszta és az idő tökéletes ahhoz, hogy előmozdítsd azt, amit el szeretnél érni. Alakíts ki partnerkapcsolatot valakivel, aki a legjobbat hozza ki belőled. Légy óvatos és ne hanyagold el a személyes kötelezettségeidet, különben kritikával és panasszal fogod szemben találni magad. Légy tudatában annak, hogy mi a fontos a hozzád közel álló embereknek.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.