Heti horoszkóp (január 18- 24.) – ….amikor legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk!

Olyan időszak elé nézünk, amikor a horoszkóp szerint legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk… Nézzünk szembe bátran a nehézségekkel, hisz minden csak hozzáállás kérdése!

Kos

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a társad rokonsága miatt borul ki a bili. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ugyanakkor, a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.

Egy barátságért neked kellene többet tenni, ha nem akarod, hogy ez az ismeretség véget érjen.

Bika

A munkahelyeden egy régi téma kerülhet ismét terítékre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor jobb lenne ezt most elhalasztani, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ezért a kapcsolatért te többet teszel.

Ikrek

A munkában, megélhetésben olyan helyzet állhat elő, amely miatt úszol a boldogságban. Ezért érdemes most állást változtatni, vagy a felettesednél előállni egy olyan dologgal, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a változtatás útjára lépsz, és ez a lehető legjobb döntés most.

Egészségedre jobban ügyelj, banki, biztosítási ügyet most intézz.

Rák

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat komolyra fordul. Benne van a pakliban, hogy sorsfordító események történnek, amelyek miatt örömödben akár táncra is perdülsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg van arra, hogy kiderüljenek, és óriási botrány legyen belőlük.

Előfordulhat, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra dönt le a lábadról.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük