Sorting by

×

Nagy nyári karrier-horoszkóp – Hogy tudd, mi a stájsz!

Nyáron nehéz teljesen átadni magunkat a munkának, különösen akkor, ha odakinn hívogatóan szikrázó a napsütés és semmi másra nem vágyunk csak elszabadulni egy vízpartra vagy a hegyek közé. Hiába minden, a munkát el kell végezni és meg kell elégedni azzal az 1-2 hét szabadsággal, ami jár. Alapvetően a nyári időszak is nagyrészt munkával telik, így nem árt, ha tudjuk, hogy mit ígérnek a csillagok, a horoszkóp ezen a téren a nyári szezonra.

Kos

Sok energiát fogsz belefektetni egy projektbe, azonban nem fogsz olyan szintű sikert elérni vele, mint amire számítottál. Emiatt nagyon csalódott leszel, de meglásd, az ősz közeledtével fordul a kocka és rájössz, hogy a törekvésed mégsem volt annyira hiábavaló.

…addig is pár tanács a hétvégére….

A hétvégén a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsőre abszolút jó ötletnek tűnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitűnő meggyőző képességed megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezéből!

Bika

Ez a nyár számodra cseppet sem a láblógatásról fog szólni. Annyi munkát varrnak a nyakadba, hogy az sem csoda, ha azt fogod érezni, hogy az egész céget te viszed a válladon. Mivel jól teljesítesz a megpróbáltatás alatt, teljesen jogos, ha némi fizetésemelési kérelemmel állsz a feljebbvalóid elé. Nem fogják elvetni az ötletet.

…addig is pár tanács a hétvégére….

A Bikának ezen a hétvégén ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselőire nem jellemző az efféle törtető magatartás, ez igen megerőltető lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetősen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepő útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettől, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Ikrek

Azt érzed, hogy a nyári időszakban vesztesz a lendületedből és az amúgy alapvetően energikus éned fáradtan kullog mögötted. Nem érzel különösebb motivációt, azonban ez meg fog változni, amikor egy olyan projekttel keresnek meg, ami feléleszti benned a kezdeti lelkesedést. Talán nehezen fogsz nekikezdeni, de ha felveszed az iramot, minden rendben fog alakulni.

…addig is pár tanács a hétvégére….

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyűrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhéktől!

Rák

Számodra az lesz a legfontosabb, hogy számot vess az életeddel. El kell döntened, hogy valóban azzal akarsz-e foglalkozni, amit jelenleg csinálsz. Hallgass a szívedre, mert csak az mutathatja meg a helyes utat, Ha tudod, hogy mit akarsz igazán, akkor a módszert is megtalálod rá.

…addig is pár tanács a hétvégére….

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

<<< Ezt láttad már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.