Sorting by

×

Így nem kunszt! Horoszkópod megmutatja az utad a boldogságodhoz!

A horoszkópból kiolvasható a boldogság felé vezető út kulcsa. Vajon mire vágynak a szívük mélyén a legjobban a csillagjegyek? Milyen út vezet a valódi boldogsághoz? Íme a részletek.

Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként nem is találhatnál megfelelőbb pillanatot, hogy alapjaiban változtasd meg az életedet. Ha a munkahelyeden érzed rosszul magad, merj váltani, ha a párkapcsolatod romboló, lépj ki belőle máris. Megérdemled a boldogságot, megérdemled a tiszteletet. Vedd elő híres bátorságodat, és tedd meg a legfontosabb lépéseket.

… ha a vasárnapod érdekelne….

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezéséről és ha kellőképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

A Szűz

Szűz jegyűként talán túlzottan is a biztonságra játszol. Szedd össze a bátorságodat, és tégy valami szokatlant, valami merészet és merőben mást a megszokottnál. Mondj igent a kalandra. Légy meglepő és kiszámíthatatlan, légy szabad és gondtalan. Hidd el, élvezni fogod a szabadságot, a változást.

… ha a vasárnapod érdekelne….

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szűz, melynek a felelősséget nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem előtt, hogy ha beismeri bűnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelősséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

A Mérleg

Mérleg jegyűként ne is gondolkodj tovább. Tégy valami szokatlant, ami csak úgy jön magától. Hallgasd meg a szíved hangját. Merj kockáztatni, és ne törődj vele, mit mondanak a többiek. Vedd meg már ma álmaid ruháját, vagy bízd magad a fodrászod fantáziájára. Légy meglepő és váratlan. Imádni fogod a látványos változtatást.

… ha a vasárnapod érdekelne….

Mostanában megkapja azt a megbecsülést és elismerést, amiért annyit dolgozott, azonban, hogy elérje céljait, fontos, hogy jól megtervezze a következő időszak teendőit. Ma, kedves Mérleg ideálisak lehetnek a körülmények arra, hogy pontról pontra kidolgozza, átgondolja, merre is fog vinni az útja az elkövetkezendő hetekben.

A Skorpió

Skorpió jegyűként próbáld ki az egyedüllétet. Töltsd az időt barátok és a szerelmed nélkül. Tégy valamit kizárólag a magad örömére. Megérdemled. Nézd meg a legújabb filmet a moziban, ülj be egyedül a kedvenc éttermedbe. Csak magadra, a saját igényidre figyelj. Meglátod, mennyire izgalmas „társ” vagy egyedül is.

… ha a vasárnapod érdekelne….

Kedves Skorpió, ismét rengeteg munka van a háta mögött, de ön hajthatatlan, s nem tud gátat állítani újabb ötleteinek. Kíváncsisága arra sarkallja, hogy megtanuljon valamit, talán már tudja is, hogy mi lesz az, ami szintén hasznos lehet karrierje szempontjából. Használja ki jól ezt a lendületet és kamatoztassa a megszerzett tudást.

<<< Ha nem ezt kerested, böngéssz tovább! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.