BulvárCsillagjegyek

Heti kedd, avagy ezt üzenik mára a csillagok!

Heti kedd, avagy ezt üzenik mára a csillagok!

Melegebb időt ugyan nem, de mozgalmas napot több csillagjegy-szülöttnek ígérnek az égiek. Többekre kisebb vita is vár kedden, de estére ezek elsimulnak, addig meg csak kihúzzuk valahogy…..

Kos

Ma egy nagyon fontos szövetségesre tehet szert, kedves Kos, aki nagy segítségére lehet a továbbiakban. Nem kizárt, hogy egy régebbi kapcsolata mélyült el mostanában, esetleg egy nem régi, mégis annál bizalmasabb ismeretsége, de ennek most nincs is nagyobb jelentősége, ugyanis a csillagok tartós, hosszútávú és igen hatékony közös munkát jósolnak a kapcsolatnak. Mindettől függetlenül azért igyekezzen nem száz, csak kilencvenkilenc százalékig kitárulkozni, a biztonság kedvéért…

Bika

A mai napon, az ön elött álló temérdek feladatra gondolva, a szokásosnál is nehezebb lehet kikelni az ágyból, ám gondoljon arra, hogy, amint túl lesz a mai napon, sokkal nyugodtabban hajthatja majd fejét álomra, mint mindezidáig. Esetleg próbáljon meg beépíteni napjába időnként, óránként egy kis önkényeztetést, egy finom süti, egy kis séta, esetleg egy kedvenc étel elfogyasztása formájában, akkor talán könnyebben viseli majd a sok-sok megpróbáltatást.

Ikrek

A mai nap folyamán a romantikáé lehet a főszerep, így könnyen lehet, hogy egész álló nap csak az estére szervezett találka körül foroghatnak a gondolatai. A készülődés miatti lázban égve, ma szinte biztosan nem lesz képes a mindennapi kihívásokra koncentrálni, ezért, bárki, bármivel is akarja pluszban terhelni, ne mondjon spontán igent semmire, mert úgyis képtelen lesz teljesíteni. Mielőtt eljön az este, avagy a nagy pillanat, azért lelkiekben próbáljon meg arra is felkészülni, hogy lehet, nem minden tekintetben alakulnak majd úgy a dolgok, ahogy tervezte.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Rák

A mai nap folyamán akkor érezheti magát a legkiegyensúlyozottabban, ha kicsit elvonulhat a társaságból és inkább egyedül, vagy csak nagyon szűk körben töltheti az idejét. Mindez azért is lehet különösen így, mert az üres pletykák és a parttalan fecsegések egyre inkább feszélyezik környezetében. Ha egy kicsit végre egymaga lehet, legalább értelmes elfoglaltsággal és nyugodt körülmények között töltheti idejét, távol a hangoskodóktól.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Erről mi a véleményed? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author