Hétvégi horoszkóp – A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?

Bak

Legyél figyelmes ezen a hétvégén, kedves Bak! Míg te tele leszel energiával és tettvággyal, addig a párod valószínűleg érzékeny és enervált lesz. Ha van türelmed, akkor legyél vele gyengéd, de ha ingerült leszel tőle, akkor hagyd kicsit magára. Ismerned kell annyira, hogy tudd, mi a jobb. Ha nincs párod, akkor ne most akarj ismerkedni.

Egyébként is vedd észre, ha ingereled a környezetedet! Nem azzal van baj, hogy te jól vagy, hanem inkább azzal, hogy ezzel akarva vagy akaratlanul irritálhatsz másokat. Ne tedd!

Lehetőséged lesz ezen a hétvégén egy jó cselekedetre. Meglátogathatod az anyukádat, vagy segíthetsz egy magányos barátodnak. Hívd fel, és kérdezd meg, hogy miben segíthetnél neki! El is viccelheted azzal, hogy „a horoszkópom szerint ma jót kell tennem. Szeretnék neked segíteni. Adj lehetőséget nekem!” Kellemes meglepetésben lesz részed, ha van ehhez bátorságod!

Vítöntő

Ezen a hétvégén keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, kedves Vízöntő, akikkel jókat tudsz beszélgetni! Tele leszel élményekkel, gondolatokkal, érzésekkel, ezeket jó lenne megosztani olyan emberekkel, akik értenek és megértenek. Minden, ami benned reked, előbb-utóbb elkezd ellened dolgozni. Jobb, ha kiengeded.

Természetesen legyél nyitott arra, ha mások szeretnének veled megbeszélni valamit, vagy csak mesélni szeretnének.

Arra kell vigyáznod, hogy ne ess semmilyen értelemben túlzásba, például alkoholfogyasztás terén se, de a gyógyszerekkel is legyél óvatos! Ha például fáj a fejed, akkor igyál meg két pohár vizet, vagy egyél valamit! És várj egy kicsit, mert elmúlhat a fejfájás gyógyszer nélkül is. A szabad levegő és egy jó nagy séta is sokat javíthat a közérzeteden. Ne ülj egész hétvégén a négy fal között!

Halak

Mikor festettél vagy fotóztál utoljára, kedves Halak? Olyan különlegesen szépnek látod az embereket, a tárgyakat és az egész világot – láttasd ezt a csodát másokkal is! Ha lefested vagy valamilyen formában rögzíted, akkor sok embernek segíthetsz, hogy észrevegyék az élet nevű csodát. De nemcsak vizuális csatornán keresztül juttathatod el az örömhírt hozzájuk, használhatod a hangokat is.

Zenélj, vagy írj verset, novellát! Majd olvasd fel a családodnak vagy a barátaidnak! Hidd el, nagyon fog tetszeni nekik!

Ezen a hétvégén fontos lenne, hogy minél többet legyél friss levegőn, és igyál elég folyadékot! Főzz valami finom teát magadnak: hársfa- vagy citromfű-, esetleg kakukkfűteát. Van még egy feladatod: ha még nem készítetted el 2009-re az éves tervedet, akkor tedd meg ezen a hétvégén! Írj össze mindent, amire vágysz! Ne válogass és ne szortírozz! Hittel és bizalommal kérj!

Forrás

Lázár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük