Hétvégi összesítő, 6 halott

Magyarország területén 2018. július 6-án 0 órától 2018. július 8-án 24 óráig a rendőrök 171 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 6 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 8 személy vesztette életét, 59 súlyos és 106 könnyű sérüléssel végződött.

Elfogások

A szolgálatot ellátó állomány összesen 595 személyt fogott el, közülük 95 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 418 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 613 személyt állítottak elő, köztük 278 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 58 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 453 esetben foganatosítottak.

A rendőrök 19 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 2 személlyel szemben embercsempészés és 9 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Egy a hat közül

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. július 8-án késő este a 760-as számú főút, a szentgyörgyvári elágazó közelében. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint egy motorkerékpáros szarvassal ütközött. A férfi a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök kerülő utakra terelték a forgalmat.

Ez is a hétvégén történt

Annyira akarták a balhét a “népnemzetiek”, hogy észre sem vették, hogy hülyét csináltak belőlük…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük