Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp 2009. október 4., péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ferenc névnapjára. A nap 6,46-kor kel és 18.18-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyszerű

Feladatát kiválóan oldja meg, s a jutalma sem marad el. Ma különösen nagy élvezetet talál számtalan ötletének megvalósításában. Új frizurájával elégedett, a vásárolgatásban is kedvét leli. Családja, vagy partnere nem nézik majd jó szemmel költekezési tébolyát, de most ez sem zavarja különösebben. Igaza van, Ön is lehet néha könnyelmű.

Bika 04.21. – 05.20. –Kiváló

Elképzelései, ötletei olyan átütőek, hogy rést ütnek még a régi-új bürokrácia vaskos falán is. Talán a papírmunka is elkészül egyszer, elvégre a hivatalok sem packázhatnak akármeddig. Pompás kedve kerekedik. Kedvese először nem is érti hangulatának hirtelen változását. Feledhetetlen estét, éjszakát töltenek együtt.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kínos

Támadás éri, ráadásul méltatlanul. Olyan valaki követte el, akitől nem várta volna, hiszen annyiszor segített rajta, hogy csakis hálával tartozott Önnek. Lehet, hogy Ön így gondolja, de sajnos a valóság egészen más. Ha túl sokszor segítünk valakin, hamarosan terhes lesz az állandó gyámolítás és a kezdeti hálaérzés könnyen átcsaphat gyűlöletbe.

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Szeretne szabadnak látszani, ezért úgy tesz, mint aki senkitől sem függ. Dacosan lázad a mai napon, de szerencsére senkinek sem okoz ezzel kellemetlenséget. Szenvedélyesen veti bele magát a munkába, de figyeljen arra, nehogy elfogyjon a gőz, hiszen hétvége következik. Tartalékolja erejét fontosabb dolgokra. Közérzete egyébként semmi kívánnivalót nem hagy maga után.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük