Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 4., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Elmélyült

Úgy temetkezik gondolataiba, vagy alkotómunkájába, mint akit homlokon csókolt  a múzsa. Ma kevésbé foglalkoztatják az élet hívságos dolgai, inkább befelé fordul és hajlik rá, hogy az élet értelméről meditáljon. Ezek is olyan kapaszkodók, amelyek valóban közelebb visznek az értelmes élet titkának megfejtéséhez. Mai “jóvásár”: hétvégi nagybevásárlás.

Bika 04.21. – 05.20. – Jó

A bonyodalmak máris megoldódnak. Az ügy pedig egyáltalán nem volt olyan komoly, mint eleinte hitte, hitték, még kára is származhatott volna belőle. Azt viszont egy életre megjegyezte, hogy a szerződések mellékleteit is alaposan át kell tanulmányozni. Határozottsága igen jó benyomást keltett valakiben, akinek tervei vannak Önnel. Pénz áll a házhoz? Alighanem, de előbb még tenni kell érte ezt-azt. Mai “jóvásár”: cipő.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szigorú

Túl keményen bánt a gyermekével, a bár tudja ezt, azt hiszi, hogy a gyengeségét azzal árulná el, ha nyíltan bevallaná a tévedését. Ha jobban belegondol, belátja, hogy éppen azzal rombolja a tekintélyét, ha ragaszkodik vélt igazához. Mindenki csak megkönnyebbül, ha tiszta vizet önt a pohárba. Mai “jóvásár”: vásárlási utalvány.

inga

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

Ma munkahelyén és családi életében is sorsforduló következhet be. Ön tudja, hogy mit érdemel, jó, vagy rossz hatások érhetik-e inkább. Nem árt, ha odafigyel a nap eseményeire és próbál előre következtetni, tervezni. Valakinek igencsak szüksége van Önre, de nem szeret kérni. Mai “jóvásár”: telefon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük