Nyilas 11.23 – 12.21. – Kedvetlen

Ma meglehetősen kedvetlen és levert, pedig nincs rá oka. Valamifajta elégedetlenséget érez önmagával és a körülményeivel szemben. Valószínű ok: nagy idealizmusa és nyugtalan természete. Túlságosan nagy célokat, megvalósíthatatlan feladatokat állít maga elé. Próbáljon arra gondolni, amit elért: a szakmai és a magánéleti sikereit.

Bak 12.22 – 01.20. – Szerencsés

Ma bármibe kezd, jól végződik. Ritka az ilyen nap, használja ki, élvezkedjen. Munkahelyén mindenért dicsérik, még azokért is, amikért máskor feddésben részesülne. Kollégái minden humorbonbonján jót nevetnek, pedig nem mondható, hogy máskor könnyű velük. Kitart ez a mázlija egész este is, tervezzen vidám családi programot.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Balszerencsés

Munkahelyén irgalmatlan botrány, otthonában minősíthetetlen megjegyzések várnak Önre. Nem is érti, hogy mi ütött ma mindenkibe. Szorult helyzetéből egyik munkatársának telefonja menti ki. A borús-bús éjszaka persze nem vezet sehová, a verőfényes ébredés pedig több lesz, mint borzalmas. A jó hír: ez a nap is csak 24 órából áll.

Halak 02.21. – 03.20. – Pompás

Amennyiben hisz a csodás előjelekben, varázserejű számokban, jövőbe látó kártyalapokban, elbűvölő teremtésekben, akkor bizonyára örül a mai napnak, amikor a sorstól csupa jó dolgot várhat. Igen sok múlhat a véletlen szeszélyén, például a szerencse esélyei mindannyiszor megnőnek, valahányszor kedvese eszébe jut. Próbálja ki!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét