Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 18., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ilona névnapjára. A nap 5.44-kor kel és 19.50-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Vívódó

Ma megint kétségek gyötrik, gondterhelt. Mielőbbi bizonyosságot szeretne, hogy még időben határozta el magát a sorsdöntő lépésre. Sokat rágódik azon is, hogy mi lenne a helyesebb: kiharcolni a képességeit megillető helyet, vagy félreállni, csendesen meghúzódni a háttérben. Attól is szenved, hogy senkihez sem fordulhat tanácsért. De próbáljon csak meg valaki tanácsot adni: nyomban felnyársalná szavaival.

Bika 04.21. – 05.20. – Lusta

Egész nap csak az ágyban henyélne kávét szürcsölgetve, füstkarikát fújva. Körülbástyázza magát könyvekkel, újságokkal, aprósüteménnyel, kovászos uborkával, mi-egyébbel. De bármily gondosan erősítette is meg állásait, kiűzik a várból. Bőséges kárpótlás a vereségért az aranysárga, gőzölgő, finom húsleves.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Romantikus

A környezet gyönyörű, az idő nem is lehetne ennél jobb, a nyugalmát semmi sem zavarja meg. Nagy kár, hogy a romantika meg sem érinti Önt. Nem kellene olyan keménynek, annyira realistának lennie, mert sok-sok kellemes és felejthetetlen élménytől fosztja meg magát. Aki az éjszaka világító Hold láttán különböző kráterekre, vagy ásványmintákra gondol, no meg arra, hogy a Hold nem is világít, sohasem fogja érezni a varázst, amelyet mások a rajongásig szeretnek.

Rák 06.22. – 07.22. – Derűs

Jókedvűen ébred, kipihent és tettre kész. Használja ki ezt a napot is, hogy folytassa a jó sorozatot. Törődjön többet önmagával, olvasson, sétáljon. Tegyen partnere kedvére is, kényeztesse kicsit még, meglátja, nem maradnak viszonzatlanok az érzelmei.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük