Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 19., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Huba, Emília névnapjára. A nap 5.45-kor kel és 19.49-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Heves

Az érvényesülés sokáig háttérbe szorította a szívügyeket. Ma jött el a napja annak, hogy pótolja mulasztásait. Vágyai most kivételesen nem tiltott, idegen vizekre vezérlik, hanem partneréhez. Bár hevesen kívánja társát, ez nem akadályozza meg abban, hogy gyengéd és érzelmes legyen. Egymásra találásuk a szexben így lesz boldogító és tökéletes.

Bika 04.21. – 05.20. – Semmilyen

Kánikula van és ez most nagyon kiborítja. Ezen a nyáron annyit volt már melege, hogy nehezen viseli. Barátaival egymás mellett pihegnek, semmi nem hozza lázba Önöket. Életet menthet ilyenkor egy jól behűtött itóka, de azért ki kellene menni a konyhába, ami egyelőre beláthatatlan messzeségben van. Ne bosszankodjon, csak hazajön valaki és hoz Önnek!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kedvező

Ha mindig ilyen türelmes tudna lenni, sok kellemetlenségtől kímélné meg magát. Olyan olajozottan megy minden, hogy már gyanakodni kezd, hátha valami nincs rendben. Ki tudja, hová lesznek ilyenkor indulatai, heves kitörései, amelyekkel egyetlen pillanat alatt képes felforrósítani a levegőt. Kár, hogy ebből a nyugiságból nem tud elraktározni valamennyit későbbre!

Rák 06.22. – 07.22. – Oldott

Ma is legszívesebben pihenne, de a mostani munkája nem teszi lehetővé a pihenést, kikapcsolódást. Mégsem nyűgösködik, szerencsére képes figyelni másokra is. Maradt még a hétvégi harmóniából és bár a többieknek még van két szabadnapjuk, nem irigykedik. Szeretetre, megértésre vágyik partnerkapcsolatában is, ennek ellenére nehézkes, s nem reagál kellőképpen társa vallomására.

Egy hozzászólás itt: “Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 19., hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük