Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 3., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Hermina, Lídia, Tea névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Kiváló

Csak azért is összeszedte magát és jutalma nem marad el! Önbizalma rendületlen, érzelmei fellángolnak és viszonzásra találnak. Az új kaland izgalmas, sokat ígérő. A családos, vagy tartós kapcsolatban élő Kos jegyűek számítsanak arra, hogy ma be kell váltaniuk korábbi ígéretüket. Pillanatnyi hangulatukban ez most nem is esik nehezükre.

Bika 04.21. – 05.20. – Érzéki

Kedvező fordulatot vesznek az események. Amiért máskor fáradságosan meg kell küzdenie, ma az ölébe hullik. Persze, nagyon jól tudja, hogy a szerencse nem pottyan az ölébe, rengeteg munka áll mögötte, hiszen a kacér istennő a szájtátiakkal csak ingerkedik, nem telepszik le melléjük. Bármibe kezd is, az istennő segítőkészen áll Ön mögé. Ne ijessze el!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Fárasztó

Sajnos ezt a hétvégéjét alaposan megterhelik a munkahelyi események. Nem képes kikapcsolódni, agyában ott zakatolnak a kérdések, feladatok, problémák. Családja megértően veszi tudomásul ezt a helyzetet és egyikük sem zavarja. Legjobb, ha elvonul egy félreeső sarokba és az egész napot gondolatai rendezésére fordítja. Este – mivel mindenki olyan megértő volt Önnel – lepje meg családját egy óriási fagylaltozással.

Rák 06.22. – 07.22. – Kiváló

Erősnek és energikusnak érzi magát. Nem ismer fáradtságot és örül, hogy végre Ön is taníthatja barátait. A kedve visszatért, örül az életnek, ráadásul szerelmi élete is rendeződni látszik. Nemhiába írta Shakespeare a Rómeó és Júliában: “Szeress szelíden, s vágyadat nem éri vész. Bevált igazság: lassan járj, tovább érsz.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük