Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 6., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Derűs

Ma ismét felülkerekedik elpusztíthatatlan életöröme. Nem engedi, hogy a gondok maguk alá gyűrjék, vagy kívülállók beavatkozzanak az életébe. Nagyon helyesen teszi. Ne hallgasson azokra, akik szeretnék befeketíteni partnerét, vagy olyan “titkokat” fecsegnének ki a családjáról, amelyeket akkor is vissza kell utasítani, ha nem egészen alaptalanok. Ön szerencsére harciasan családvédő típus. Képes ugyan összeveszíteni szeretteit, de másokkal szemben tűzön-vízen át megvédi őket.

Bika 04.21. – 05.20. – Nyűgös

Olyan izomláza van, hogy talpra állni is alig tud. A forró zuhany enyhíti kissé a kínjait. Derekasan bereggelizik és megfeledkezik a kávéról, sőt az első cigiről is. Mi volna, ha végleg abbahagyná? Nehezére esik ma a munka, az meg kiváltképpen, egyre csak tanácsát kérik összetett, bonyolult kérdésekben. Alig várja már, hogy hazaérjen és elterpeszkedhessen kedves karosszékében.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Rémes

Roppant kellemetlen helyzetbe hozza magát egy felelőtlen ígéretével, amelyet természetesen nem áll módjában beváltani. Régi és bevált módszere szerint megpróbál kitérni a találkozás elől, titkon reménykedve abban, hogy majdcsak megunja és nem keresi Önt többet. Úgy látszik azonban, hogy most egy makacs és kitartó emberrel hozta össze a sors. Akár tetszik,akár nem, szembe kell néznie vele.

Rák 06.22. – 07.22. – Rossz

A tegnapi nap olyan jól sikerült, hogy legszívesebben szabadságra menne és nem dolgozni a munkahelyére. Pedig ma megint valami újdonsággal várják. Nem is fog nagyon bánkódni, hogy elkezdődött az új hét. Ön hangulatember és ezzel a tulajdonságával bánnia kell tudni. Mit vár a többiektől, ha még Ön sem képes mindig összeszedni magát? Megértést akkor reméljen, ha Ön is képes alkalmazkodni hozzájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük