Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. március 31., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Ingatag

Tudomására jut valami kellemetlen hír a családjáról, vagy a munkahelyéről és ezen rágódik ahelyett, hogy a végére járna. Képes tönkretenni az egész napját, feleslegesen. Keressen kedvére való elfoglaltságot és nyugodtan odázza el a talán sürgető, de nem lelkesítő feladatokat. Felesleges erőszakolni azt, ami nem megy. Ha kipihente magát, nagyobb kedvvel és eredményesebben dolgozhat. Szerencseszámok: 34,68,70,79,89. Mai “jó vásár”: “álomtelefon”.

Bika 04.21. – 05.20. – Kedélyes

Mintha kicserélték volna! Vidám, mindenkivel mókázik. Társaságba vágyik, s ha törik, ha szakad, ma még táncolni fog! Rögtön ki is keresi, összeválogatja a legkedvesebb zenéit. Egyik barátjuk nemrég egy csúcsszuper hifi-berendezést vett. Mindenképpen betoppan hozzá, ha hívta Önt, ha nem. Egyedül attól tart, hogy unos-untig hallgathatja majd: melyik gomb és kallantyú mire szolgál. Szerencseszámok: 23,43,44,67,83. Mai “jó vásár”: színházjegy.

Ikrek 05.21. – 06.21. –Nyugalmas

Akár hiszi, akár nem, ma nem történik semmi különös. Szinte észrevétlenül telik el a pihenőnapja. Legalább az estét tegye emlékezetessé, hiszen időtlen idők óta nem volt színházban, moziban, hangversenyen. Sürgősen pótplja ezt a hiányosságot, mert különben menthetetlenül lemarad minden maradandó élményről. Márpedig egyszer s mindenkorra. Szerencseszámok: 12,17,36,45,59. Mai “jó vásár”: könyv, mondjuk egy krimi.

Rák 06.22. – 07.22. – Hanyatló

Ma inkább hódoljon a pihenésnek. Ne kezdjen semmilyen fontos dologba, mert belebukhat. Lassítson egy kicsit, majd meglátja, milyen jól jön a több alvás, a délutáni csendes pihenő némi olvasással, tévézéssel megfűszerezve. Családját azért ne rekessze ki nagyon, de finoman éreztesse velük, hogy Önnek nem az a pihenés, ha a telekre kell menni kapálni. Egyedül szeretne lenni, amit most csak kevesen értenek meg, hiszen szerintük úgyis mindig nélkülük tölti az idejét. Szerencseszámok: 9,34,37,43,59. Mai “jó vásár”: húsvéti wellness-hétvége lefoglalása.

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük