Nyilas 11.23 – 12.21. – Gyümölcsöző

Jóleső érzéssel nyugtázza: munkatársai belátták, Önnek van igaza. Most már vitathatatlan, hogy ezt a vállalkozást kinek kell irányítania. Szakmai hozzáértésének elismerése mellett annak is örül, hogy ismét bebizonyosodott, az állhatatosság előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Állhatatosságból egyébként magánéletében sem ártana picit több.

Bak 12.22 – 01.20. – Szigorú

Az utolsó pillanatban mentőötlete támad, hogy miképpen lehetne kilábalni egy kényes helyzetből. Hozzá nem értésével jelentős anyagi kárt zúdítana a nyakába, de rábukkan az Önnek fontos szakemberre. Ne sajnálja a díjazásra fordítandó összeget, mert arányaiban több a nyeresége, mint amit ez veszteségként jelent. Ne felejtkezzen meg elszámolási kötelezettségéről.

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Furfangos

Kelletlenül fogadja az újabb feladatokat. Ma valahogy a háta közepére kívánja a szellemi örömöket, no meg a munkát. Szeretne mielőbb a távozás hímes mezejére lépni. Ha ügyes, kisded trükkökkel, bocsánatos füllentésekkel sikerül is elérnie ezt, de ha nem, marad az a bizonyos éhes disznó, a makk, no meg az álom……

Halak 02.21. – 03.20. – Kirobbanó

A második dekádban világra jött Halak kirobbanó formának örvendhet ma. Amennyiben sportol, érem- és kupagyűjteménye biztosan gyarapszik néhány értékes darabbal. Némi szerencsével még a következő olimpiára is kijuthat, persze inkább csak nézőként…. A többiek is siker reményében vállalkozhatnak hegyek elhordására, sziklák görgetésére, hétfejű sárkányok megleckéztetésére és más, hasonló feladatra….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét